Rohda Raalte neemt 1 punt mee uit Winterswijk

Rohda Raalte heeft in een moeilijke wedstrijd met 2-2 gelijk gespeeld tegen FC Winterswijk. Met name de eerste helft speelde Rohda Raalte niet goed, zonder kansen weg te geven.

In de tweede helft kwamen de Raaltenaren op een 0-2 voorsprong via twee doelpunten van Deniz Sahbaz. Lang leek het er op dat Rohda Raalte er met de winst vandoor zou gaan, echter 20 minuten voor het einde maakte Winterswijk de 1-2 en zo werd het nog billen knijpen.

Diep in blessuretijd kwan Fc Winterswijk dan toch nog langszij toen ze vanuit een rebound de 2-2 binnen kopten. Door dit resultaat is Rohda Raalte zelfs een puntje op de ranglijst uitgelopen op de nr. 2. Dat is op dit moment Heino. De voorsprong bedraagt maarliefst 10 punten!

Volgende week zaterdagavond is het tijd voor revanche in de Grote Sallandse Derby tegen vv Heino.

‘49 0-1 Deniz Sahbaz, ’56 0-2 Deniz Sahbaz; ’68 1-2 Robin Katier; ’90+5 2-2 Nick Jansen

Scheidsrechter: Dhr. Smeenk

Geel: Siebe te Winkel (Fc Winterswijk) & Jarno van den Bos en Thom Strijland (Rohda Raalte)

Frans van Oldeniel, Lars Kamperman Leferink, Burak Basut, Coen van Heun, Flynn Schrijver, Thom Strijland, Shaquile Woudstra, Wesley Hansler (’77 Don van Rossum), Mart Lugtenberg, Jesse Pultrum (’53 Jarno van den Bos (’85 Maurice van Bussel)) & Deniz Sahbaz