De Sallandse Derby pakt slecht uit voor Rohda Raalte 1

In de Sallandse Derby tussen Rohda Raalte en vv Heino had Rohda Raalte afgelopen zaterdagavond zeker geen recht op een overwinning. De gasten uit Heino waren feller en wonnen vele duels. Ook de wedstrijd dus: 0-2.

De 1e helft stelden de Rood Gelen erg teleur. De persoonlijke duels werden onvoldoende gewonnen en Heino had een behoorlijk overwicht. De 0-1 was in de 18e minuut door Marius Deckers voor Rohda Raalte een behoorlijke domper. De goal leek voor Rohda Raalte dan ook verlammend te werken.

De 2e helft herstelde Rohda zich en kon de wedstrijd iets meer onder controle krijgen. Helaas niet voldoende om tot scoren te komen. De Sallandse Derby werd in de 90e minuut definitief in het voordeel beslist voor vv Heino door een doelpunt van Nick Bisselink.

Voor de wedstrijd was er een gezellig samenzijn met de sponsoren van beide clubs. Ook de Vrienden van Heino en Vrienden van Rohda Raalte genoten samen van een heerlijk Chinees buffet. Na de wedstrijd nog lang gezellig rondom de kantine van Rohda Raalte.

Aanstaande donderdag zal Rohda Raalte wel iets uit een ander vaatje moeten tappen in de thuiswedstrijd tegen Voorwaarts Twello. De rug rechten en met de borst vooruit de punten pakken!

‘18 0-1 Marius Deckers, ’90+3 0-2 Nick Bisselink

Scheidsrechter: Dhr. Weghorst

Geel: Burak Basut, Coen van Heun & Sven Pazie (Rohda Raalte) & Kevin Reimink (vv Heino)

Frans van Oldeniel, Lars Kamperman Leferink, Burak Basut, Coen van Heun (’90 Maurice van Bussel), Flynn Schrijver, Shaquile Woudstra, Don van Rossum (’82 Jesse Pultrum), Sven Pazie, Wesley Hansler, Mart Lugtenberg & Robin Bijker (’60 Kevin Peppels)