Nieuws

Seizoensafsluiting

Het einde van dit hectische seizoen is bijna in zicht! Een jaar waar veel gebeurd is en waar wij als ACS helaas niks konden organiseren. Toch willen we, nu het weer kan, er met z’n allen een mooie seizoensafsluiting van maken. In samenwerking met Supportersvereniging Rood Geel organiseren we op zondag 22 mei 2022 de seizoensafsluiting met Speler van het Jaar verkiezing voor alle seniorenteams bij Rohda!

Wat houdt dit in?
Aangezien 22 mei de officiële laatste speelronde is in de B-categorie willen we er met z’n allen een leuke middag van maken. In het verleden organiseerde Supportersvereniging Rood Geel al de Speler van het Jaar verkiezing, maar dit jaar bundelen we onze krachten. 

Wat wordt er verwacht van de teammanager?
Geef voor zondag 15 mei door wie in jullie team de speler van het jaar is geworden. Zet er ook een klein verhaaltje over hem/haar neer(max 5 zinnen). Alle spelers van het jaar ontvangen dankzij Supportersvereniging Rood Geel een trofee. Zorg er dus ook voor dat diegene zondagmiddag 22 mei aanwezig is! Zijn er teams die al vroeg moeten voetballen, laat het dan even weten, dan zal jullie uitreiking voorrang krijgen. 

Als er meer vragen of opmerkingen zijn laat het ons dan weten.
Graag speler van het jaar doorgeven aan Ranjith Maatman of via acs@rohdaraalte.nl

Met vriendelijke groeten,
Activiteiten Commissie Senioren 
Rohda Raalte
acs@rohdaraalte.nl

Voor jou geselecteerd

Naar boven