Nieuws

Donderdagavond thuis tegen Voorwaarts Twello

Rohda Raalte speelt donderdagavond in een volledige midweekse speelronde thuis op Sportpark Tijenraan tegen Voorwaarts Twello. Voor Rohda Raalte zaak om de tegenvaller van afgelopen zaterdag weg te spelen en dus zal er gewonnen moeten worden!

Bij Rohda Raalte sluit aanvoerder Thom Strijland weer aan na zijn schorsing van afgelopen weekend. Daarentegen is Burak Basut deze wedstrijd geschorst na zijn 5e gele kaart. Ook Deniz Sahbaz keert weer terug in de wedstrijdselectie na zijn ziek zijn. Coen van Heun is helaas de rest van het seizoen uitgeschakeld na een vervelende botsing in de wedstrijd tegen vv Heino.

Voorwaarts Twello doet nog volop mee in de strijd om de derde periode en een zeer makkelijk scorende ploeg. Hoe het donderdagavond zal vergaan zullen we gaan zien.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 19:30 uur en staat onder leiding van Dhr Arends. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Yanat en Dhr. Smelt. Er zal worden afgetrapt met de wedstrijdbal die aangeboden is door wedstrijdsponsor Boschland Accountants & Adviseurs. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven