Nieuws

Eenvoudige overwinning op Voorwaarts Twello

Na het debacle in de Sallandse Derby heeft Rohda Raalte zich knap hersteld. In de thuiswedstrijd tegen het veel scorende Voorwaarts Twello, wonnen de Raaltenaren verdiend en overtuigend met 5-0.

Voorwaarts Twello probeerde wel, maar kwam nooit verder dan de 16 van Rohda Raalte, dat zijn eerste beste kans raak zag gaan. Via de rechterkant werd Kevin Peppels in stelling gebracht en hij wist met dit buitenkansje wel raadt: 1-0. Vlak daarna wederom een doelpunt van Kevin Peppels die vanuit een omschakelmoment alleen op de keeper van Voorwaarts afging en niet twijfelde: 2-0.

In de 33e minuut mocht Shaquile Woudstra van zo’n 40 meter uithalen. Zijn streep knalde tegen de touwen: 3-0. Direct na de thee was het Deniz Sahbaz die via een goed uitgespeelde aanval zijn tegenstander uitkapte en beheerst de 4-0 binnen schoot. Het vijfde doelpunt kwam van de voet van aanvoerder Thom Strijland die een vrije trap net buiten de zestien in het doel krulde.

Aanstaande zondag speelt Rohda Raalte een uitwedstrijd in Arnhem tegen MASV. Rohda Raalte kan in deze wedstrijd alleen kampioen worden wanneer men zelf wint en concurrenten vv Heino en sc Bemmel verliezen. Heino speelt thuis tegen Dalfsen en Bemmel krijgt Fc Winterswijk op bezoek.

Voor supporters die mee reizen: Hou er rekening mee dat Vitesse thuis speelt tegen Ajax en dat het knooppunt Velperbroek eruit ligt, waardoor er een reistijd van 30 minuten langer is. KOMT ALLEN!

Karakteristieken:
‘8 1-0 Kevin Peppels; ’14 2-0 Kevin Peppels; ’33 3-0 Shaquile Woudstra; ’48 4-0 Deniz Sahbaz; ’79 5-0 Thom Strijland

Scheidsrechter: Dhr. Arends

Geel: Kaan Aygun (Voorwaarts Twello)

Opstelling Rohda Raalte:
Frans van Oldeniel, Lars Kamperman Leferink, Maurice van Bussel (’73 Jarno van den Bos), Thom Strijland (C), Flynn Schrijver, Shaquile Woudstra, Don van Rossum (’55 Jens Spikker), Sven Pazie (’55 Mart Lugtenberg), Wesley Hansler, Kevin Peppels (’55 Jesse Pultrum) & Deniz Sahbaz (’65 Robin Bijker)

Voor jou geselecteerd

Naar boven