Nieuws

Wordt Rohda Raalte zondagmiddag kampioen?

De kans is klein, maar elke kans is een kans. Zo staat het er nu voor voor Rohda Raalte in de strijd om het kampioenschap in de 1e Klasse E. Rohda Raalte staat momenteel 7 punten voor op sc Bemmel en vv Heino. Er zijn nog 4 speelrondes. De Raaltenaren kunnen deze zondag alleen kampioen worden wanneer het zelf wint en dan moeten beide achtervolgers, sc Bemmel en vv Heino, verliezen.

Rohda Raalte speelt zelf in Arnhem tegen MASV dat eigenlijk nergens meer om speelt. Natuurlijk wil het de koploper zo moeilijk mogelijk maken en zal willen stunten. Zaak aan Rohda Raalte is het om het goede spel van afgelopen donderdag te versterken cq. door te zetten.

sc Bemmel speelt deze zondagmiddag een thuiswedstrijd tegen Fc Winterswijk dat ook uitgespeeld lijkt dit seizoen. vv Heino speelt een derby tegen sv Dalfsen dat nog strijd tegen degradatie.

Supporters die zondag Rohda Raalte willen ondersteunen moeten er rekening mee houden dat knooppunt Velperbroek dit weekend dicht zit en dus door de stad Arnhem gereden moet worden. Dit veroorzaakt extra reistijd van zo’n 30 minuten! Houdt hier dus rekening mee!

De wedstrijd op Sportpark Malburgen-West vangt aan om 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Harmsen. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Dijkman en Dhr. Evers. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven