Nieuws

Seizoensafsluiting met mogelijk kampioenschap Rohda Raalte 1

Aanstaande zondag staat er een feestelijke zondagmiddag op het programma en mogelijk extra feestelijk. De Activiteiten Commissie Senioren (ACS) organiseert dan de seizoen afsluiting van de senioren teams. Mocht Rohda Raalte 1 kampioen worden in de thuiswedstrijd tegen Stevo, dan is het feest natuurlijk compleet!

Ten eerste roepen we alle jeugdleden van Rohda Raalte op om in Rohda-shirt naar de kampioenswedstrijd van Rohda Raalte 1 tegen Stevo uit Geesteren te komen. Deze leden zullen hiervoor beloond gaan worden!

DJ Sander Scheperman (bekend van het foute uur van Q-music) zal de middag in gang zetten. De senioren teams hebben allemaal hun speler van het jaar gekozen en deze zullen deze zondagmiddag gehuldigd gaan worden.

Om 14 uur is de aftrap van Rohda Raalte 1 tegen Stevo 1. Bij winst van Rohda zijn we sowieso kampioen. Bij een ander resultaat is het afwachten op de resultaten van de enige overgebleven concurrenten sc Bemmel en vv Heino.

Mocht Rohda Raalte 1 kampioen worden, dan zal er direct na het laatste fluitsignaal een huldiging op het hoofdveld plaats vinden. Een uurtje later volgt dan de inhuldiging in ons clubhuis en zal het feest wat door de ACS ingezet is uitgebouwd worden naar grote hoogtes. Tot een uur of 23 is er dan feest met medewerking van DJ Sander Scheperman en misschien nog wel een verrassing! Kortom FEEST! ZORG DAT JE ERBIJ BENT!

Voor jou geselecteerd

Naar boven