Nieuws

Kampioen! | Alle info over de huldiging Rohda Raalte

Aankomende donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) zal Rohda Raalte, na het spelen van de wedstrijd tegen Stevo, het behaalde kampioenschap gaan vieren. De wedstrijd start om 14:00 uur. Direct na het spelen van de wedstrijd zal de huldiging op het veld plaatsvinden en het feest, samen met DJ Normen, in ons clubhuis worden voortgezet. Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om het kampioenschap met ons te komen vieren!

Na de huldiging vertrekken de spelers en de staf van Rohda Raalte om 17.45 uur met een cabrio bus voor een rondrit door het centrum van Raalte. We verwachten de bus om 18.45 uur terug bij ons Rohda Raalte clubhuis. Na deze rondrit is er de mogelijkheid om de spelers en de staf van Rohda Raalte te feliciteren met de promotie naar de Hoofdklasse. Uiteraard zal het feest nog een aantal uurtjes doorgaan.

Graag tot dan!

De route: We starten aan de Zwolsestraat, waar we vervolgens via de Westdorplaan naar de Munstersestraat gaan, via de Koestraat, via de Kerkstraat, via de Stationsstraat, naar de Blekstraat, naar de Monumentstraat, over de Dahliastraat, via de Ceintuurbaan om vervolgens via de Zwolsestraat weer terug te gaan naar Sportpark Tijenraan.

Voor jou geselecteerd

Naar boven