Nieuws

Eerste Rohda Raalte Golfdag groot succes

Op woensdag 18 mei jl. heeft de eerste Rohda Raalte Golfdag plaatsgevonden. Deze dag werd gehouden bij de Hooge Graven Golfclub Ommen.

De inschrijving stond open voor alle sponsoren van Rohda Raalte en voor alle ‘Vrienden Van Rohda Raalte’. De dag bestond uit 2 onderdelen: een wedstrijd voor de mensen met een golfvaardigheidsbewijs (GVB) en een clinic voor de mensen die graag eens wilden kennismaken met de golfsport.

Aan de wedstrijd werd deelgenomen door maar liefst 45 personen. Zij streden naast de eer om de eerste prijs en uiteraard ook de eerste wisselbokaal.

Aan de clinic, onder leiding van 2 golfpro’s, werd deelgenomen door 25 personen. Voetbal en golf is een prima combinatie maar voor de meeste Rohda Clubmensen blijft voetbal veel leuker dan golf. Maar als voetbal fysiek niet meer gaat of steeds moeilijker, dan is golf volgens vele ex-voetballers een mooi alternatief om toch in beweging te blijven en de nodige sociale contacten te onderhouden.

Het weer was werkelijk prachtig, voor sommigen zelfs te warm, maar al met al blijkt uit de reacties van alle 70 deelnemers dat we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag in Ommen. Na afloop van de wedstrijd en de clinic ging iedereen terug naar Raalte om zich rond 17.30 uur te verzamelen in onze eigen kantine. Naast de prijsuitreiking werd er gezellig nagepraat onder het genot van een heerlijk buffet van de Bagatelle en een lekker koud drankje.

De uitslag van de wedstrijd was als volgt:

1e prijs en wisseltrofee Tijs Bouwhuis
2e prijs Jan Willem van den Berg
3e prijs Remco Harink
Aanmoedigingsprijs: Marlon Marsman
Longest drive: Peter van den Bos (212 meter)

Naast alle deelnemers aan de golfdag willen wij degenen bedanken die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt: Golfclub Hooge Graven Ommen, Technoprint, The Citadel Company, Kjelvik, Autoschade Kroes, de Bagatelle en Klink-Nijland. Door de bijdrages van deze sponsoren in combinatie met een eigen bijdrage van alle 70 deelnemers was deze dag geheel kostendekkend (wat ook de doelstelling was).  

Tot slot een speciaal woordje van dank aan de BECO (Janine en Jos) die speciaal voor ons de deuren hebben geopend op deze woensdagavond.

De eerste Rohda Raalte Golfdag smaakt naar meer, dus een 2 editie volgend jaar gaat er zeker komen. Zodra er een datum bekend is zullen we die communiceren.

Wij kijken uit naar de 2e editie volgend jaar.

Cor Schrijver, Paul Ruiter

Voor jou geselecteerd

Naar boven