Kampioensfeest Rohda Raalte 1 zeer geslaagd

De wedstrijd tegen Stevo 1 was niet de moeilijkste wedstrijd van het seizoen. De druk van het kampioen worden was er van Rohda kant af. De ploeg uit Geesteren had nog een minimaal kansje om de nacompetitie te ontlopen en moest dan alle drie resterende wedstrijden winnen.

Rohda Raalte had zich goed voorbereid op deze inhaalwedstrijd. Vooraf werd er tijdens de wedstrijdbespreking onderstaand filmpje getoond dat door assistent-trainer Luuk Bruijl was gemaakt.

Motivatie voor de wedstrijd

Rohda Raalte begon scherp en gaf Stevo direct het gevoel dat er vanmiddag niet veel te halen viel. In de 13e minuut scoorde Shaquille Woudstra de 1-0 en daarna kwam de Kevin Peppels show op gang met maar liefst 3 doelpunten in de 19e, 36e en 48e minuut. Met deze 4-0 was de wedstrijd al snel in de 2e helft helemaal gespeeld. Voor de gasten uit Geesteren werd hiermee verder leed bespaard.

Doelpunten Rohda Raalte – Stevo

Daarna kon het feest lost barsten. Op het veld werd Rohda Raalte 1 gehuldigd vanuit de KNVB met medailles. Met de door Rohda Raalte aangeboden kampioensschaal werd het publiek bedankt voor de aanwezigheid. Na een heuse rondrit met de cabrio bus door Raalte werd het feest verder voortgezet in het clubhuis en was het weer gezellig met DJ Normen en Johan Bril . Dank namens Rohda 1 aan alle hulp van de mensen in de organisatie en achter de bar.

Aftermovie van DNK Productions

Nog twee wedstijden te gaan tegen SC Bemmel en RKHVV en dan zit het seizoen er weer op met een mooie afsluiting op de Korbeld Rohda dag op zaterdag 11 juni.

’13 1-0 Shaquile Woudstra; ‘19 2-0 Kevin Peppels; ’36 3-0 Kevin Peppels; ’48 4-0 Kevin Peppels

Scheidsrechter: Dhr. Boekholt

Frans van Oldeniel, Lars Kamperman Leferink, Maurice van Bussel, Burak Basut, Flynn Schrijver, Thom Strijland (C) (’57 Don van Rossum), Shaquile Woudstra (’65 Robin Bijker), Sven Pazie (’46 Jesse Pultrum), Wesley Hansler (’69 Jens Spikker), Kevin Peppels & Deniz Sahbaz (’57 Julian van Hoogstraten).

Foto’s zijn er gemaakt door Luck Haerlman en Erik Roelofs. Hieronder een gedeelte daarvan. Voor de hele reportage ga je naar Flickr.