Nieuws

Teamindelingen jeugdopleiding Rohda Raalte

Beste spelers en ouders

Het seizoen 2021/2022 zit er bijna op. Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in volle gang. De teamindelingen zijn daarvan een belangrijk onderdeel. Dat is voor zowel spelers als ouders best een spannend moment.

De afgelopen maanden zijn leiders/trainers van de jeugdteams, scouts en Voetbal Technische Zaken (VTZ) bezig geweest met de teamindeling van de jeugdteams voor het seizoen 2022/2023. Dat is altijd een intensief proces.

Aandacht voor iedereen

De samenstelling van de teams is uiterst zorgvuldig tot stand gekomen. Bij de indeling van de teams is er met alle trainers en leiders gesproken. Hierbij is elke speler en speelster besproken en getracht rekening te houden met individuele wensen en mogelijkheden.

We zijn nu twee seizoenen onderweg met ons nieuwe beleidsplan Rohda 2.0, waarbij aandacht voor iedereen centraal staat. Dat betekent dat we niet alleen naar selectiespelers kijken, maar het ook belangrijk vinden dat alle spelers en speelsters op alle niveaus voetbalplezier ervaren. Dat betekent voor de ene speler het willen presteren en voor de ander het pure plezier van een teamsport. Bij Rohda proberen we met iedereen rekening te houden.

Indeling

Hieronder vind je de indeling. De ervaring leert dat er niet veel zal gaan veranderen. Wel kan het natuurlijk gebeuren dat er nog nieuwe leden zich aanmelden of leden alsnog besluiten zich af te afmelden. Er kunnen dan nog kleine verschuivingen plaatsvinden.

TeamIndeling
JO-07Klik hier voor de teamindeling
JO-08Klik hier voor de teamindeling
JO-09Klik hier voor de teamindeling
JO-10Klik hier voor de teamindeling
JO-11Klik hier voor de teamindeling
JO-12Klik hier voor de teamindeling
JO-13Klik hier voor de teamindeling
JO-14Klik hier voor de teamindeling
JO-15Klik hier voor de teamindeling
JO-17Klik hier voor de teamindeling
JO-19Klik hier voor de teamindeling
MO13-17Klik hier voor de teamindeling

Mochten er n.a.v. de indeling nog vragen zijn, dan kan er alleen via het mailadres OC-jeugdopleiding@rohdaraalte.nl gecorrespondeerd worden. Dit is belangrijk om alle mogelijke vragen inzichtelijk te hebben en zorgvuldig te kunnen behandelen.

Aftrapbijeenkomsten

Op 28 en 29 juni zullen we voor de jeugdteams een aftrapbijeenkomst gaan houden. De bedoeling is dat we dan spelers en ouders per leeftijdscategorie goed willen informeren over het nieuwe seizoen. Tevens is het een mooi moment dat de spelers elkaar leren kennen.

Schrijf om die reden volgende data en tijdstippen al in jullie agenda. Deze bijeenkomsten zijn vooral bedoeld om jullie goed voor te lichten over onze aanpak en jullie de mogelijkheid te bieden tot het stellen van vragen.

  • Voor F-league en O8 groep wordt een afzonderlijke avond belegd.
  • 28 juni 18:30 – 19:15 onderbouw (O9 t/m O10)
  • 28 juni 19:30 – 20:15 bovenbouw (O15 t/m O19)
  • 29 juni 18:30 – 19:15 middenbouw (O11 t/m O14)

Wij reken dan op een grote opkomst. Een vereniging zijn we namelijk samen.

Vriendelijke groet

Wim Kieftenbeld

Teamleider Voetbalzaken

Voor jou geselecteerd

Naar boven