Nieuws

Onder 10-1 en Jaro Reimert gehuldigd als beste latje trappers!

Het was weer Korbeld Rohda-dag, dus dat betekende dat ook de finale van het latje trappen weer op het programma stond. Onder een stralende zon werd de finale afgewerkt op het hoofdveld, direct voor het feestgedruis.

Gedurende het seizoen hebben alle onder 11 en onder 10 teams de mogelijkheid gekregen om de lat zo vaak mogelijk te raken in de rust van wedstrijden van het eerste elftal. Hierbij telde de lat voor 1 punt voor het team en het raken van de vogel leverde bonuspunten op. Het team wat daarin de meeste punten heeft gehaald was Onder 10-1. Zij wisten maarliefst 88 punten te verzamelen, 5 punten meer dan de nummer twee Onder 10-3. Dat betekende dat na afloop van de grote finale Onder 10-1 in het zonnetje werd gezet.

De individuele finale
In de finale kregen alle spelers die een ticket hadden weten te bemachtigen zeven mogelijkheden om de lat te raken. De spelers kwamen allemaal moeizaam op gang, de lat lag vaak net te hoog, of weer net te laag. Uiteindelijk wisten Kyan Valpoort en Jaro Reimert de lat twee keer te raken. Zij mochten door naar de strijd om de eerste plek. De strijd om de derde plek, tussen Joep den Biggelaar en Julius van Kakum werd beslist in het voordeel van Julius van Kakum. De titelstrijd barste hierna los.. Kyan en Jaro mochten om en om aanleggen om de lat te raken. Uiteindelijk wist Jaro Reimert de lat als eerste weer te raken en ging hij er met de eerste prijs van door.

Uitslag
1. Jaro Reimert (onder 10-1)
2. Kyan Valpoort (onder 11-4)
3. Julius van Kakum (onder 10-3)

Voor jou geselecteerd

Naar boven