Nieuws

Training MO11, MO12 en MO15 met speciale gast

Donderdag 9 juni hebben de meiden van O11, O12 en O15 gezamenlijk getraind.  Naast de begeleiding van de trainers hebben de meiden ondersteuning gehad van prof voetbalster Danique Kerkdijk. Danique heeft de afgelopen jaren in Engeland gevoetbald en komend seizoen gaat ze bij FC Twente vrouwen voetballen. Daarnaast heeft ze 18 interlands op haar naam staan.

Alle meiden waren verdeeld in 4 groepen en er kon gestart worden met de warming-up. Tijdens de warming-up gaf Danique tips voor het gebruik van de ladder.

Na de warming-up was het tijd voor 4 verschillende oefeningen. Tijdens oefeningen kwam Danique bij de verschillende oefeningen kijken en bood ze haar hulp. Uiteindelijk werd de training afgesloten met een partij, waarbij Danique aan beide teams deelnam.

Na afloop van de training was er tijd om vragen te stellen aan Danique.  Daarnaast stelde Danique een gesigneerd shirt beschikbaar voor degene die wist te raden hoeveel interlands ze gespeeld heeft. Sanne Kappert was de gelukkige winnaar.

Tot slot heeft Danique handtekeningen uitgedeeld en is ze op de foto geweest met alle meiden.

Namens het kader van MO11, MO12 en MO15 willen wij Danique Kerkdijk bedanken voor haar bijdrage aan deze training en Rik Witteveen voor het geweldige initiatief!

Voor jou geselecteerd

Naar boven