Nieuws

Rohda Raalte JO13-1JM doet mee aan Internationaal Toernooi

Het was in het begin van dit jaar dat er een uitnodiging binnenrolde om mee te doen aan een 2-daags Internationaal Voetbaltoernooi U-13 bij TSC uit Oosterhout (NB).
Met deelnemers uit o.a. Duitsland (bv FC Bayern München, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, RB Leipzig), Oostenrijk (bv RB Salzburg), Zweden (Djurgarden), Finland (PPJ Helsinki), Denemarken (Velje BK, Randers FC, Esbjerg fB, ) uit Luxemburg, Italië (Juventus Turijn), Tjechië (SK Roudnice). Maar ook uit Nederland (PSV Eindhoven, Vitesse, Willen II, Heerenveen) en amateurverenigingen zoals De Volewijckers, Koninklijke HFC, AFC’34.

Wow, dat is iets wat we als spelersgroep en begeleidingsgroep wel heel graag een keer wilden meemaken. Maar ja, er stonden in het reglement een aantal dingen die wel eerst ingevuld moesten worden. O.a. het hoge inschrijfgeld ……… € 1700,00.
Maar nadat we 2 keer bij elkaar hebben gezeten, tezamen met de oudergroep en de spelers, hebben we besloten om de handen uit de mouwen te steken en op zoek te gaan naar sponsoren. Met als resultaat dat we die vrij snel gevonden hadden.

Hiervoor willen we deze sponsoren natuurlijk hartelijk bedanken (in willekeurige volgorde): 1. Rohda Raalte (bestuur), Rob Grolleman met zijn bedrijf IClean (shirtsponsor Go Ahead Eagles), Supportersvereniging Rood-Geel, vanuit het 1e team van Rohda Raalte kwam er een spontane (re)actie om wat terug te doen voor de jeugd van Rohda. Een geweldig gebaar, dat ook wel eens gezegd mag worden. En er was een “stille sponsor” die ons steunde.
En last but not least, de moeders van de spelers organiseerden een PAASEI-actie, waardoor een leuk bedrag in de pot kwam.

Hoe nu verder:
Het toernooi is op zaterdag 18 en 19 juni a.s. bij TSG in Oosterhout. Op vrijdagmiddag de 17e gaan we weg en verblijven 2 nachten op het Roompot Vakantiepark de Katjeskelder. We verblijven daar in 5 huisjes (3*8 persoons en 2*6 persoons). De vaders gaan inkopen doen voor het ontbijt en het avondeten. En zelfs daar hebben we “iets in de sponsoring gevonden”.
Kortom alles wordt geregeld met elkaar.
Zondag 19 juni rijden we om 18:30 uur weer teug naar Raalte, meteen het bed in. Total loss vermoed ik.
We gaan er heen met een groep van 35 personen (17 spelers/sters, 15 vaders/moeders en 3 x begeleiding.

Dat het zwaar gaat worden is een ding dat zeker is, dat nemen we dan maar op de koop toe.

MAAR HET BELANGRIJKSTE: “We hopen dat het iets ONVERGETELIJKS gaat worden”.

https://tsc-international-tournament.nl/

Namens: De ouders, de spelers/sters en begeleiding.

Voor jou geselecteerd

Naar boven