Nieuws

Zaterdagavond start de competitie in Meppel

Voor ons vlaggenschip ROHDA Raalte 1 start zaterdagavond 27 augustus de competitie in de 4e Divisie A met een uitwedstrijd in Meppel. Op Sportpark Ezinge te Meppel zal er om 18:30 uur afgetrapt worden.

Op deze Stöppelhaene zaterdagavond begint dus de competitie na een wisselende voorbereiding. Het is aan de selectie om goed aan de competitie te gaan beginnen om zo met de juiste flow, net zoals we het afgelopen seizoen geëindigd zijn, door te gaan zetten.

De selectie is vrijwel identiek met een aantal versterkingen. Hoe de formatie er zaterdagavond uit gaat zien is op dit moment voor ons nog een raadsel. Enkele spelers zijn nog geblesseerd, maar ook een aantal zijn weer fit genoeg om te kunnen gaan spelen.

We hopen dat er ondanks de Stöppelhaene nog genoeg supporters naar Meppel zullen komen om ons paradeplaatje aan te moedigen.

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Weghorst uit Oldenzaal. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. el Hajjaji en Dhr. Woering. Aftrap is 18:30 uur. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven