Nieuws

Zondag eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen SJC Noordwijk

Rohda Raalte speelt aanstaande zondag 4 september zijn 1e thuiswedstrijd van dit nieuwe seizoen 2022-2023 tegen SJC Noordwijk. De ploeg die er in 2016 voor zorgde dat Rohda Raalte degradeerde uit de Hoofdklasse. Destijds verloor Rohda Raalte op eigen terrein met 1-3 en degradeerde daarmee naar de 1e Klasse. Er valt dus nog een appeltje te schillen!

SJC won vorig weekend overtuigend met 4-1 van Alphense Boys en is dus momenteel de koploper. Het is een ploeg waarvan men verwacht dat men aan het einde van het seizoen om de prijzen mee zal spelen. Kortom een mooie uitdaging voor Rohda Raalte dat na de verloren partij van vorig weekend het één en ander goed te maken heeft. Gelukkig helpt hierbij dat de blessurebank steeds leger wordt en dat de selectie dus steeds sterker wordt.

De wedstrijd vangt zondagmiddag aan om 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Helgering. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Kiremit en Dhr. Arevalo de Weever. Wedstrijdsponsor is Horecagroothandel List uit Raalte. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven