Nieuws

Zuur puntenverlies tegen vv SJC

In een tijdsbestek van 11 minuten vergooide Rohda Raalte zicht op een resultaat tegen koploper SJC Noordwijk. In de 9e tot en met 20e minuut kreeg het 3 doelpunten om de oren. Het lukte uiteindelijk maar niet om dichterbij te komen dan 1-3.

Rohda Raalte begon redelijk aan de wedstrijd en zag in die eerste 10 minuutjes van de wedstrijd het spel op en naar gaan. Tot de 0-1 op het scorebord kwam, ging het ineens heel hard. In de 20e minuut stond het al 0-3.

Rohda Raalte probeerde wel, maar maakte niet veel klaar. Direct na rust, toen Mart Lugtenberg en Deniz Sahbaz ingevallen waren, zagen we een heel ander Rohda Raalte dat direct begon met aanvallen. Dat resulteerde in de 1-3 door Deniz Sahbaz in de 55e minuut. Rohda Raalte kreeg daarna vele mogelijkheden om dichterbij SJC te komen. Helaas lukte dat niet meer en kwam de 1-3 eindstand op het wedstrijdformulier.

Volgende week zondag staat er een uitwedstrijd in Velsen (Driehuis) op het programma tegen RKVV Velsen. Zij hebben net als Rohda Raalte ook nog 0 punten. Kortom een mooie mogelijkheid om van de laatste plaats te komen.