Nieuws

Kick-off voor de ouders van de F-league en O8!

Een goed begin is het halve werk. 

Het nieuwe seizoen is gestart. Maar wat komt er als ouder/verzorger op je af wanneer jouw kind gaat voetballen bij Rohda Raalte. Om de ouders/verzorgers te begeleiden heeft er vorige week vrijdag een kick-off plaatsgevonden. Een groot aantal geïnteresseerde ouders waren aanwezig. Het werd een mooie bijeenkomst waarbij visies gedeeld werden en praktische vragen beantwoord. 

De kennismaking én uitleg stond in het teken van het Rohda 2.0. beleid, waarbij ‘aandacht voor iedereen’ centraal staat. Er is toelichting gegeven op de manier waarop we met kinderen en elkaar omgaan, op voetbalgebied, maar zeker op pedagogisch gebied. Het ‘aandacht voor iedereen’-team, (AVI-team) gaf daarbij toelichting op het pedagogische beleid van Rohda Raalte met de zogeheten SOAP pijlers. (SOAP staat voor: Structuur, Ouders betrekken, Aandacht en Positief). 

De focus lag op de rol van de ouders tijdens trainingen en wedstrijden, de do’s en de dont’s én natuurlijk de prangende vraag welke rol zij zelf zouden willen spelen. Van het delen van een visie tot aan praktische vragen over t-shirts en ranja, het is een geslaagde kick-off geweest. De sfeer was ontspannen. Er was een mooie opkomst waardoor we kunnen zeggen dat we verantwoord het seizoen starten! De gegeven presentatie wordt gedeeld met de ouders, zodat alles nog een keer nagelezen kan worden.

Voor jou geselecteerd

Naar boven