Nieuws

Aanstaande zaterdag, De Grote Sallandse Derby: vv Heino – Rohda Raalte

Aanstaande zaterdagavond is het weer zover: De Grote Sallandse Derby tussen  vv Heino en ons eigen Rohda Raalte. Ditmaal voor het eerst op een nog hoger niveau! Reclame voor het voetbal in de regio, waarbij fans van beide clubs (en overige buurtverenigingen) gewoon door elkaar kunnen lopen en waar zeer gezonde rivaliteit heerst. Een visitekaartje voor het voetbal in Salland!

Ons vlaggenschip heeft na afgelopen seizoen nog wat goed te maken met onze buren uit ‘’5 kilometer verderop’’. Tot vorig seizoen verloor Rohda Raalte nog geen één keer van vv Heino. Echter afgelopen seizoen was vv Heino tot tweemaal toe te sterk voor onze Rood-Gelen. In Heino werd het 3-1 voor vv Heino en bij op ons sportpark Tijenraan werd het 0-2 in het voordeel van ploeg van trainer Martijn de Vogel.

Deze wedstrijd staat ook in het teken van proberen weg te komen uit de onderste regionen. Zowel Rohda Raalte als vv Heino zullen de komende weken de punten moeten zien te pakken om de aansluiting richting de middenmoot en daarmee veilige plekken niet uit het oog te verliezen. Beide teams zullen dus gebrand zijn op een goed resultaat. Laten we hopen dat de wedstrijd dit ook laat zien.

Bij Rohda Raalte is op een enkeling na de gehele selectie fit en zal na een week waarin scherp getraind werd, ingezet worden op 3 punten in dit prachtige affiche.

Voorafgaand aan de wedstrijd organiseren de Sponsoren en Vrienden van, van beide clubs een gezamenlijke meeting in de kantine van de vv Heino.

Natuurlijk zijn er een aantal punten die de vv Heino onder de aandacht brengt:

Een paar aandachtspunten om de wedstrijd in goede banen te laten verlopen:

  • Er is geen voorverkoop, kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa à 5 euro. Jeugd t/m 12 jaar en 65+ betalen 2,50 euro.
  • De kassa is open om 18.00 uur.
  • Om 17.00 uur begint in de kantine een businessevent voor de sponsoren van beide teams. De kantine gaat voor bezoekers om 18.15 uur.
  • Consumptie van alcohol is alleen toegestaan op het terras en in de kantine, dus niet langs de lijn.
  • Er kan alleen met munten betaald worden. Er zijn meerdere plekken waar muntverkoop plaatsvindt.
  • Vuurwerk is zoals altijd verboden!

De wedstrijd op Sportpark de Kampen staat onder leiding van Dhr. van Leeuwen. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Dijk en Dhr. Evers. We beginnen zoals iedere derby om 19:00 uur.  KOMT ALLEN IN JE ROOD-GELE TENUE!

Voor jou geselecteerd

Naar boven