Gelijkspel in weinigzeggende wedstrijd Rohda Raalte – Be Quick 1887

Rohda Raalte heeft na de euforische overwinning op Heino van vorige week zondag matig gepresteerd. De 0-0 eindstand was dan ook enigszins geflatteerd.

Clean Sheet voor Frans

In de eerste 45 minuten kwam Rohda Raalte niet echt uit de verf. De aanval ging niet zoals het moest, en met slechts enkele schoten op het doel was het een weinig interessante helft aan Rohda-zijde. Na de rust bleef Damon van Hoften achter in de kleedkamer, hij werd vervangen door Don van Rossum. Hierdoor vonden enkele positiewisselingen plaats waardoor Rohda Raalte beter in het spel kwam. Ook was er duidelijk meer balbezit voor onze mannen. Na een kwartiertje kwamen Julian van Hoogstraten en Deniz Sahbaz in het veld, en bliezen Sven Pazie (geblesseerd) en Kevin Peppels de aftocht.

Halverwege de tweede helft was er een prachtige combinatie tussen Deniz Sahbaz en Max Koelen, die een beter resultaat had verdiend. Ook Jens Spikker, die in de 89e minuut Max Koelen verving, kon het tij niet keren. Verdediger Maurice van Bussel speelde vandaag overigens een belangrijke rol. En er was knap keeperswerk van Frans van Oldeniel, die Rohda verscheidene malen een nederlaag wist te besparen. Al met al mag Rohda Raalte tevreden zijn met het behaalde resultaat.

Hopelijk kan trainer Laurens Knippenborg ervoor zorgen dat de komende week het vuurtje binnen de ploeg weer wordt aangewakkerd. Er ligt voor de mannen zondag 9 oktober een verre reis in het verschiet naar HBS in Den Haag, 2e op de ranglijst. Als Rohda Raalte de vorm van vorige week weet terug te vinden, zit er absoluut meer in dan een gelijkspel!

Rohda Raalte – Be Quick 1887 0-0

Scheidsrechter: Dhr. Janssen

Frans van Oldeniel, Shaquile Woudstra, Maurice van Bussel, Coen van Heun, Flynn Schrijver, Thom Strijland (C), Sven Pazie (’64 Julian van Hoogstraten), Max Koelen (’88 Jens Spikker), Kevin Peppels (’64 Deniz Sahbaz), Mart Lugtenberg & Damon van Hoften (’46 Don van Rossum)