Nieuws

Uitwedstrijd in de Hofstad

Rohda Raalte reist aanstaande zondag af naar de Hofstad. In Den Haag is medekoploper HBS Craeyenhout de tegenstander. HBS is een sportvereniging voor voetbal, cricket en hockey. HBS werd driemaal kampioen van Nederland en staat daarmee op een gedeelde 8ste plaats met het Tilburgse Willem II en het Haarlemse Koninklijke HFC. Het laatste landskampioenschap dateert van 1925.

Het moge geen geheim zijn dat HBS de grote favoriet is deze zondag. Vorig seizoen werd de ploeg 2e en mistte op een haar na promotie naar de 3e Divisie. Ook dit seizoen is men goed begonnen. Het won 5 van de 6 wedstrijden en is dus medekoploper (samen met SJC Noordwijk).

Bij Rohda Raalte gaat het allemaal nog wisselend. Mede door diverse blessures hebben de mannen van Laurens Knippenborg nog niet met het sterkste team aan kunnen treden en is het elke week nog even puzzelen naar de sterkste samenstelling. Dat zal ook deze zondag het geval zijn.

De wedstrijd die gespeeld wordt op Sportpark Craeyenhout staat onder leiding van Dhr. Kuiper. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Koole en Dhr. Maurmair. Om 14:00 uur zal er aanstaande zondag afgetrapt worden.

Voor jou geselecteerd

Naar boven