Nieuws

Zaterdagavond thuis tegen VOC Rotterdam

Zaterdagavond 15 oktober speelt Rohda Raalte thuis op Sportpark Tijenraan tegen VOC Rotterdam, oftewel de nr. 8 op de ranglijst tegen de nr. 12. Voor beide teams een affice om aan te blijven haken. Kortom een leuke wedstrijd.

Rotterdamse Cricket- en Voetbal Vereeniging Volharding Olympia Combinatie
De vereniging is opgericht in 1895 en heeft in 2010 zijn 115 jarig bestaan gevierd. Bij V.O.C. worden twee sporten beoefend. In de wintermaanden (september tot en met april) is dit voetbal en in de zomermaanden (mei tot en met augustus) cricket. V.O.C. heeft 14 seniorenteams. 13 daarvan spelen hun wedstrijden op zondag; het veteranenteam speelt op zaterdag. De vereniging is zowel bij de senioren als bij de jeugd de grootste voetbalvereniging van Rotterdam.

Rohda Raalte won vorige week knap met 0-4 bij HBS Craeyenhout in Den Haag, terwijl VOC met 3-4 verloor van Alphense Boys. Rohda Raalte wil winnen om aan te blijven haken bij de bovenste plaatsen, terwijl VOC wil winnen om aan te haken in de middenmoot en eventueel hoger.

De selectie van Rohda Raalte zal niet veel verschillen met die van vorige week. Er zijn nog altijd een 7-tal spelers die geblesseerd zijn en helaas deze wedstrijd nog niet halen. Bij VOC is het de vraag of Thomas Verhaar mee kan doen. De ex-profvoetballer van oa Sparta en Excelsior is namelijk 1 van de belangrijkste spelers bij de club uit Rotterdam.

De wedstrijd vangt zaterdagavond aan om 18.30 uur en staat onder leiding van Dhr. Midden. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Vos en Dhr. Aboujid. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven