Nieuws

Aanstaande zondag klassieker in Hoogeveen

Rohda Raalte speelt aanstaande zondag een uitwedstrijd in Hoogeveen tegen de plaatselijk vv. We kunnen wel zeggen dat dit een klassieker is die eindelijk weer eens op het programma staat. Laatste ontmoeting tussen beide clubs was in het seizoen 2013/2014. Rohda Raalte won toen beide wedstrijden met 2-1. Het is trouwens een feit dat Rohda Raalte nog nooit in Hoogeveen verloor (18 wedstrijden). Zou het deze zondag ook zo zijn? De eerste nederlaag komt procentueel gezien steeds dichterbij. Op de website van Hoogeveen noemt men Rohda Raalte zelfs een angstgegner voor hen.

Jordy Bloo in actie tegen vv Hoogeveen in 2013-2014

Bij Rohda Raalte haken steeds meer spelers aan uit de ziekenboeg. We zagen deze week Thom Strijland, Wesley Hansler en Sven Pazie weer voluit met de groep meetrainen. Of Laurens Knippenborg zijn winnende team van de afgelopen weken zal gaan veranderen zullen we aanstaande zondag zien.

Hoogeveen staat momenteel 1 plaats hoger dan de Raaltenaren en heeft 1 punt meer. Wat opvalt is dat men al 25 keer gescoord heeft in 8 wedstrijden tegenover 14 keer voor Rohda Raalte. Wel hebben de Drenthen 6 doelpunten meer om de oren gehad dan de Raaltenaren (16 om 10). Het belooft dus een boeiende wedstrijd te worden en we gaan er vanuit dat er veel Raaltenaren, cq. Rohda Raalte supporters mee zullen reizen naar Hoogeveen.

De wedstrijd op Sportpark Bentinckspark staat onder leiding van Dhr. Nijdeken en hij zal worden geassiteerd door Dhr. Geven en Dhr. Woering. Aanvang is 14:00 uur. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven