Nieuws

Aanstaande zondag thuis tegen Hollandia Hoorn

Aanstaande zondag staat er voor ons vlaggenschip weer een thuiswedstrijd op het programma. Hollandia uit Hoorn komt op bezoek. De West-Friezen staan één plek onder Rohda Raalte met 13 punten uit 10 wedstrijden. Rohda Raalte staat op de 8ste plek met 14 punten uit 9 wedstrijden.

De West-Friezen speelden vanaf begin jaren 90 bijna altijd in de Hoofklasse, Topklasse en 3e divisie, waar men vorig seizoen uit degradeerde. Men begon dit seizoen zeer wisselvallig. Afgelopen zaterdag werd er met 10 man gewonnen van de Alphense Boys.

Rohda Raalte daarentegen is nu 6 wedstrijden ongeslagen en wil deze natuurlijk doorzetten. Na de prachtige wedstrijd van afgelopen zondag, waar met 2-2 gelijk gespeeld werd in en tegen Hoogeveen, is het toch nog even door de zure appel heen bijten. De ziekenboeg is nog niet echt leeg gestroomd en er komen eerder mensen bij, dan er af gaan. Toch zal er aanstaande zondag een goede ploeg op hete veld verschijnen middels onze brede selectie. Afwezig zijn in ieder geval Max Koelen (scheurtje in de hamstring), Wesley Hansler, Jesse Pultrum en Rokay Haafkens. Andere geblesseerden zijn dus nog twijfelgevallen.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Kuipers. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Mulder en Dhr. Willems. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven