Nieuws

Zondag komt de hekkensluiter op bezoek

Rohda Raalte speelt aanstaande zondag wederom een thuiswedstrijd. We ontvangen het Drenthse VKW uit Westerbork. De Drenthen staan momenteel op de laatste plaats met slechts 7 punten. Vorige week verloor men nog met 1-2 van vv Heino. De ploeg uit Westerbork zal deze zondag door een grote supportersschare ondersteund worden, die per partybus naar ons mooie sportpark zullen komen.

Rohda Raalte verloor afgelopen dinsdagavond onnodig in het bekerduel tegen zaterdag 1e klasser KHC. Na een 0-2 voorsprong via doelpunten van Shaquile Woudstra en Jens Spikker binnen het half uur, werd de hele wedstrijd helemaal weggegeven. Door deze uitschakeling kan Rohda Raalte zich volledig richten op de competitie.

Bij Rohda Raalte haken Wesley Hansler, Flynn Schrijver en Burak Basut weer helemaal aan bij de selectie. Zodoende komen steeds meer spelers terug en zullen we uiteindelijk er alleen maar beter van worden.

Deze wedstrijd zal gewoon gewonnen moeten worden. Makkelijk zal dit niet zijn. VKW won immers enkele weken terug niet voor niets van de koploper. Naar verwachting van de webredactie is dat men de bus gaat parkeren en in Raalte voor minimaal een punt gaat. Rohda Raalte gaat wel vol voor de winst, zoals dat in elke wedstrijd het plan is.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt om 14:00 uur aan met de wedstrijdbal die aangeboden is door de wedstrijdsponsoren Mint Interieur en Elders Totaalinstallateur. Scheidsrechter deze middag is Dhr. Souwen. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Kiremit en Dhr. Evers. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven