Nieuws

Laurens Knippenborg ook volgend seizoen hoofdtrainer bij Rohda Raalte

Rohda Raalte is verheugd om te kunnen melden dat Laurens Knippenborg ook in het seizoen 2023-2024 de hoofdtrainer van Rohda Raalte 1 zal zijn. De spelers, de staf en het bestuur zijn erg tevreden over de huidige samenwerking en de stappen die er gemaakt zijn bij Rohda Raalte 1.

Afgelopen jaar is Rohda Raalte 1 onder de leiding van Laurens gepromoveerd naar de 4e divisie. In deze divisie staat het team op dit moment op een mooie 7e plek met 23 punten uit 13 wedstrijden. Rohda Raalte heeft het volste vertrouwen in Laurens. Hij zal dan ook volgend seizoen helpen om onze clubambitie waar te maken, namelijk op het hoogst mogelijke niveau voetballen met minimaal 70% jongens uit onze eigen jeugd.

We hebben Laurens de afgelopen 2,5 jaar leren kennen als een bevlogen en kundige trainer met een aanpak gericht op een optimale prestatiecultuur. Laurens toont daarnaast ook veel betrokkenheid bij ons 2e en 3e elftal en geeft talenten uit onze jeugd kansen om zich verder te ontwikkelen.

Laurens heeft veel vertrouwen in de samenstelling van ons eerste elftal en ziet voldoende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van zowel de spelers als het team. Wij wensen Laurens, zijn staf en de spelers veel succes toe!

Voor jou geselecteerd

Naar boven