Nieuws

Zondag de verste uitwedstrijd in Naaldwijk

Rohda Raalte speelt aanstaande zondag zijn verste uitwedstrijd van dit seizoen. In Naaldwijk wordt er gespeeld tegen Westlandia dat één plek hoger staat en twee punten meer heeft. Het wordt weer een lange dag. Vertrek zal al om 9 uur in de ochtend zijn.

Westlandia bestaat dit jaar 100 jaar. Na de degradatie van het afgelopen seizoen uit de 3e Divisie zullen de Naaldwijkers graag weer omhoog willen kijken. Met wisselende resultaten dit seizoen maakt men een zelfde seizoen door als dat wij dat doen. Kortom het zal dus een spannende zondagmiddag kunnen gaan worden op Sportpark de Hoge Bomen.

Westlandia won de afgelopen twee wedstrijden met 3-2 van Alphense Boys en Purmersteijn. Daarvoor verloor met met maarliefst 1-6 van Hoogeveen. Frappante is dat men telkens tegen een tegenstander speelde die Rohda Raalte een week ervoor trof. Hierdoor zal de staf van de Naaldwijkers wel alle informatie hebben van Rohda Raalte. Toch speelde Rohda Raalte nog geen enkele wedstrijd in dezelfde formatie. Bij de Raaltenaren wordt de ziekenboeg gelukkig steeds kleiner. Alleen Jesse en Max zullen we voor de winterstop nog niet weer zien op het veld.

De wedstrijd vangt aanstaande zondag aan om 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Drost. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Zut en Dhr. Voogt. Voor de thuisblijvers zal er weer een livestream zijn. De link naar deze livestream zal zondagmiddag kort voor aanvang via Twitter bekend gemaakt worden.

Voor jou geselecteerd

Naar boven