Verdiende winst in verste uitwedstrijd

Rohda Raalte won zondagmiddag zeer verdiend in Naaldwijk van Westlandia. Na een 0-0 ruststand werd er uiteindelijk met de kleinst mogelijke cijfers gewonnen: 0-1.

Westlandia werd direct aangepakt en onder druk gezet. In balbezit was Rohda Raalte ook de betere ploeg en dwong enkele kansen af. Af en toe kwam Westlandia er ook gevaarlijk uit, maar doelman Frans van Oldeniel was deze middag niet te passeren.

In de tweede helft kwam Rohda Raalte ondanks de ijzige kou goed uit de startblokken en ging verder met waar het mee bezig was, namelijk het afdwingen van kansen. In de 65e minuut werd er dan eindelijk gescoord. Na een goed lopende aanval over rechts bracht Shaquile Woudstra de bal goed voor en was het Julian van Hoogstraten die goed in de verre hoek binnen schoot. Hierna ontbrak het er alleen nog aan om de wedstrijd te beslissen.

Volgende week zondag staat er alweer de laatste wedstrijd op het programma. We ontvangen dan De Zouaven. Na afloop is er Livemuziek met zanger Jordy van Vilsteren.

Westlandia – Rohda Raalte 0-1

’65 0-1 Julian van Hoogstraten

Scheidsrechter: Dhr. Drost

Frans van Oldeniel, Shaquile Woudstra, Maurice van Bussel, Coen van Heun, Flynn Schrijver, Thom Strijland (C), Sven Pazie, Mart Lugtenberg, Wesley Hansler (’73 Damon van Hoften), Kevin Peppels & Julian van Hoogstraten (’83 Jens Spikker)