Nieuws

Laatste wedstrijd voor de winterstop

Mits de weergoden ons goed gezind zijn, spelen we zondag de laatste wedstrijd voor de winterstop. Op Sportpark Tijenraan ontvangen we De Zouaven uit Grootebroek dat momenteel op de voorlaatste plaats staat op de ranglijst, maar wel met een wedstrijd minder dan de ploegen boven hen.

Rohda Raalte wil deze wedstrijd absoluut met winst afsluiten. Daar bovenin op deze laatste speeldag voor de winterstop, waarbij we precies op de helft van de competitie komen, de bovenste ploegen onderling tegen elkaar spelen, speelt Rohda Raalte tegen De Zouaven dat dus onderin bivakkeert.

Na de goede winstpartij van vorige week tegen Westlandia uit Naaldwijk, en het goede spel, wil Rohda Raalte dit weekend absoluut de aansluiting met de top van de competitie gaan behouden en dan doet het gelijk in de 2e periode goede zaken. De selectie is nagenoeg hetzelfde als vorige week, dus zouden we een goed Rohda Raalte moeten gaan verwachten.

Deze zondag is er er ook weer een bijeenkomst van de businessclub. Zij hebben voor na afloop van de wedstrijd een gezellige middag in de kantine georganiseerd, waarbij zanger Jordy van Vilsteren de winsterstop feestelijk zal inluiden.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 14:00 uur. Er zal worden afgetrapt met de wedstrijdbal die aangeboden is door wedstrijdsponsoren Bouwbedrijf Meijer, Bakkerij van der Most en Rating Finance. Scheidsrechter is Dhr. Khalifa. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Lubben en Dhr. Smelt. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven