Nieuws

Met een prima gevoel de winterstop in

Rohda Raalte gaat met een goed gevoel de winterstop in na de prima overwinning op het laag geklasseerde De Zouaven uit Grootebroek. De eindstand had dan wel hoger uit moeten vallen, maar na 15 wedstrijden op een gedeelde 4e plaats staan, is natuurlijk niet slecht. Ook doet Rohda Raalte volop mee om de 2e periode, waar het nu op een 2e plaats staat.

 

Rohda Raalte begon furieus aan de wedstrijd en zette De Zouaven van begin af aan onder druk. Zelf combineerde Rohda Raalte naar hartelust en liet fantastisch mooi voetbal zien. We zagen vele mooie aanvallen, maar gescoord werd er veel te weinig. In de 7e en 34e minuut werd er dan wel gescoord door Julian van Hoogstraten en Kevin Peppels, maar voor de rust had de wedstrijd beslist moeten zijn. Dat is het enige negatieve aan deze middag. Voor de rest was Rohda Raalte heer en meester.

Wel kwam De Zouaven in de laatste tien minuten van de eerste helft en in de tweede helft er wat vaker gevaarlijker uit, maar toch had Rohda Raalte nog minimaal een aantal keren moeten scoren. Doelman Frans van Oldeniel hield samen met de Rohda Raalte defensie de ‘nul’ weer op het scorebord. Na de wedstrijd was het nog een gezellig samenzijn in de kantine waar de businessclub zanger Jordy van Vilsteren had geregeld.

Door dit restultaat staat Rohda Raalte nu op een gedeelde vierde plaats op de ranglijst met 29 punten uit 15 wedstrijden. Met andere woorden, we zijn al bijna veilig……….. Inmiddels heeft Rohda Raalte al 17 punten meer dan de club uit Heino en blijft het de beste club uit Salland in het laatste seizoen Zondag Amateurvoetbal. Met 7 Raalter jongens in de basis kunnen we zeggen dat we het prima doen. Iedereen kan dan altijd wel mokken over dat Rohda veel spelers haalt, vul de rest zelf maar in………

We gaan nu de winterstop in. Rohda Raalte zal weer op trainingskamp gaan naar Malaga in begin januari (Gefinancierd door externe sponsoren) Dit kost de club dus niets. Heel erg prettig! Er zal een oefenwedstrijd tegen een 3e Divisionist gespeeld gaan worden. 14 januari speelt Rohda Raalte op het eigen Sportpark Tijenraan een oefenwedstrijd tegen Zaterdag Eerste Klasser Quick’20.

Karakteristieken:
Rohda Raalte – De Zouaven 2-0

’7 1-0 Julian van Hoogstraten; ’34 2-0 Kevin Peppels

Scheidsrechter: Dhr. Khalifa

Geel: Coen van Heun (Rohda Raalte) & Alex Wagenaar & Yunus Bacaksiz (De Zouaven)

Opstelling Rohda Raalte:
Frans van Oldeniel, Shaquile Woudstra, Maurice van Bussel, Coen van Heun, Flynn Schrijver, Thom Strijland (C), Sven Pazie (’74 Deniz Sahbaz), Mart Lugtenberg, Wesley Hansler, Kevin Peppels (’84 Jens Spikker) & Julian van Hoogstraten (’74 Damon van Hoften)

Voor jou geselecteerd

Naar boven