Nieuws

Tweede trainingscyclus van de voetbalschool in de zaal en op het beachveld

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Na de kerstonderbreking start de tweede trainingscyclus van de voetbalschool in de zaal en op het beachveld. De tweede cyclus zal plaatsvinden van vrijdag 13 januari t/m vrijdag 7 april en staat in het teken van het WK🧡⚽

Invulling
In tegenstelling tot de eerste cyclus nemen de kinderen het nu zowel individueel als in teamverband tegen elkaar op. In plaats van een individuele puntentelling (doek in de goal) kunnen de spelers nu op een bijzondere manier voor hun land punten scoren.

Waarom op deze manier:
1) Zo blijf het win-element in elke oefening zitten (komt de intensiteit ten goede)
2) Is het winnen daarentegen wel van ondergeschikt belang aan de uitvoering
3) Maakt deze invulling het mogelijk dat alle kinderen (ondanks het niveauverschil) het algemeen klassement kunnen winnen. Een team dat twee ballen heeft kan meer punten scoren dan een team dat vijf ballen heeft.

Locatie
De zaaltrainingen vinden plaats in de hal van het Carmel College Salland. De beachveldtrainingen op het ”dak” van sportcentrum Tijenraan.

Kosten
De 2e cyclus bestaat uit in totaal 12 trainingen. Deelname aan deze cyclus kost €114,00 per deelnemer (€9,50 per training).

Aanmelden
Aanmelden voor de tweede cyclus is vanaf heden mogelijk en kan t/m 2 januari 2023. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar demygoedkoop@hotmail.com met daarin de volgende gegevens:

  • Naam van uw zoon/dochter
  • Het team waarin uw zoon/dochter voetbalt
  • Aanvullende informatie nieuwe deelnemers:
  • NAW-gegevens
  • E-mailadres ouders
  • Mobiele telefoonnummer ouders voor in geval van nood

Trainingsdata & tijden
Elke vrijdag vanaf 13 januari t/m vrijdag 7 april (behalve in de voorjaarsvakantie) wordt er een training aangeboden in de zaal of op het beachveld. De trainingstijden kunnen ten opzichte van elkaar verschillen i.v.m. de beschikbaarheid van beide locaties. De trainingen vinden uiteraard wel gewoon plaats tussen 15:30 uur en 20:00 uur.

Voor vragen of opmerkingen kun je contact met Demy Goedkoop via: 06-37654833.

Een terugblik op 1e cyclus inclusief foto’s vind je op de Facebookpagina via de volgende link: https://www.facebook.com/voetbalschoolgoedkoop

Meer informatie over de samenwerking tussen Rohda Raalte en Voetbalschool Goedkoop kun je vinden via de volgende link: https://www.rohda.nl/20302/voetbalschool-goedkoop-een-mooie-aanvulling-voor-nog-meer-voetbalplezier/

Met vriendelijke groet,

Niek Hollewand
Technisch Coördinator middenbouw (O11-O14)
ROHDARAALTE-email

Voor jou geselecteerd

Naar boven