Nieuws

Rohda’s VoetbalQuiz op 28 januari terug van weggeweest!

Terug van weggeweest: Rohda’s VoetbalQuiz. Wat in 2020 de eerste grote activiteit in onze destijds gloednieuwe kantine had moeten zijn (maar vanwege Corona niet door ging), vindt in 2023 alsnog plaats. En wel op zaterdag 28 januari! De zevende editie van Rohda’s Winter VoetbalQuiz belooft weer een avond vol met humor en gezelligheid te worden. En voor de echte liefhebbers een paar pittige hersenkrakers. Net als voorheen beloven we niet alleen een leuke avond voor een ieder die veel weet van onzinnige voetbalfeitjes, maar juist ook diegene die onder het genot van een natje en een droogje een gezellige avond wenst te hebben. Dat je dan af en toe ook een antwoord op papier moet zetten, dat hoort natuurlijk bij een quiz. De inschrijving is inmiddels geopend.

De Activiteitencommissie Senioren komt dit jaar met een quiz die iets laagdrempeliger is dan voorheen. Minder hersenkrakers in de voorrondes, minder voer voor de echte feitenfetisjisten, maar juist meer voor ‘de gewone man’. Het format is net als anders: een spervuur aan vragen met als inzet een plek in de finale. Daarin wordt opnieuw gespeeld voor eeuwige roem, een plekje op de wisselbokaal (wie weet waar die is?) en een leuke hoofdprijs. Maar er zijn meer prijswinnaars vanaf vraag nummer één, want met enkele tussenronden die eigenlijk meer weg hebben van een casino, wordt er gestreden om pitchers bier of ballen gehakt. Dat wordt smullen!

Dus: Denk jij dit keer vooral niet alles van voetbal te weten maar wil je wel gewoon een gezellig avondje uit? Dan is dit avondvullende programma op zaterdag 28 januari 2023 echt iets voor jou en je vrienden. In dit keer bijna honderdvijftig eenpuntsvragen nemen presentatoren Martijn Smit en Dick Vloedgraven je mee van WK en EK Finales tot topscorers van de Eredivisie en trainers van alle grote Europese clubs. En je moet natuurlijk weten waar de Champions League finale van 2023 wordt gespeeld! Voor de fanatiekelingen die juist wel de hersens willen kraken: zorg ervoor dat je in de finale komt, want daar scheiden we het kaf van het koren.

Inschrijving

Rohda’s Winter VoetbalQuiz 2023 wordt gehouden op zaterdagavond 28 januari om 20.00 uur (inloop om 19.30 uur) in de kantine van Rohda Raalte aan de Zwolsestraat 76. Er wordt gespeeld in twee -of drietallen en deelname kost vijf euro (cash) per persoon. Er is muntverkoop aan de bar (dit kan gepind worden). De dresscode is voetbal in optima forma, en zorg ervoor dat je het Wilhelmus uit je hoofd kent. Meedoen? Schrijf je dan hieronder direct in!

    Teamgegevens:


    Deelnemers:


    Wees er snel bij, want vol = vol! Vanaf honderd deelnemers werken wij met een reservelijst.

    Voor jou geselecteerd

    Naar boven