Nieuws

Aanstaande zondag start 2e deel competitie

Mits de weergoden ons goed gezind zijn, speelt Rohda Raalte aanstaande zondag een thuiswedstrijd op Sportpark Tijenraan tegen het Meppelse MVV Alcides. Rohda Raalte wil net als afgelopen seizoen direct na de winterstop in een goede flow zien te komen en natuurlijk wil het zich in deze wedstrijd revancheren op de onnodige nederlaag in het Stöppelhaeneweekend toen het met 1-0 verloor in Meppel.

Alcides is bezig aan een zeer wisselend seizoen. Men begon goed maar naar mate het seizoen vordert, is men verder gezakt naar de onderste regionen van de ranglijst. Het staat nog 1 punt boven de gevarenzone. Nacompetitie dreigt dus voor de Meppelers. Men zal er dus alles aan willen doen om met een resultaat naar Drenthe terug te reizen.

Rohda Raalte heeft een goed trainingskamp achter de rug in het Spaanse Malaga. Het won er onder andere van 3e Divisionist TOGB overtuigend met 3-1. Terug in Nederland werd er afgelopen zaterdag met 5-1 gewonnen van Zaterdag 1e Klasser Quick’20 dat niet compleet was. Ook Rohda Raalte was door diverse redenen niet compleet. Aanstaande zondag zal het zo goed als op volle ‘oorlog’-sterkte zijn om de strijd met Alcides aan te gaan. Ook voor de 2e periode is deze wedstrijd natuurlijk belangrijk. Rohda Raalte staat daar momenteel op een 2e plaats, 1 punt achter vv Hoogeveen, dat aanstaande zondag de competitie hervat tegen vv Heino.

Er zal aanstaande zondag afgetrapt worden op Sportpark Tijenraan om 14:00 uur met de wedstrijdbal die aangeboden is door wedstrijdsponsoren Assink Weustink Elektro, Uitzendbureau Salland en Bajo Bouw. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Weghorst uit Oldenzaal. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Sierhuis en Dhr. Appel. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven