Nieuws

Shaquile Woudstra blinkt uit in Nederlands Militair Team

Enkele weken geleden is Shaquile naar Curacao geweest met het Nederlands Militair Team voetbal mannen (NMT). Het ‘Oranje’ van Defensie speelt interlands tegen andere militaire voetbal teams en oefent regelmatig tegen amateurverenigingen. Het NMT kan zich ook kwalificeren voor bijvoorbeeld wereldkampioenschappen.

Shaquile is inmiddels een vaste waarde binnen het NMT. Een trainingskamp op Curacao is voor elk lid van het team een geweldig ervaring maar voor Shaquile nog wellicht wat meer aangezien hij daar geboren is.

Het NMT heeft tijdens het trainingskamp meerdere keren getraind en twee wedstrijden gespeeld. De tegenstanders waren Sport Club Atletiko Salina en cvv Willemstad beide uitkomend in de eerste divisie van Curacao. Het NMT heeft beide wedstrijden gewonnen respectievelijk met 3-0 en 3-2.

Het trainingskamp was de opstart van een voorbereiding richting eind van dit kalenderjaar want dan mag het NMT spelen om de Kentish Cup in Zuid Frankrijk. Het NMT speelt dan tegen Frankrijk en Engeland.

Voor jou geselecteerd

Naar boven