Nieuws

Revancheren tegen Velsen na teleurstelling tegen SJC

Rohda Raalte speelt zondagmiddag 5 februari een thuiswedstrijd tegen Rkvv Velsen. In deze wedstrijd heeft Rohda Raalte wat goed te maken na het teleurstellende optreden van afgelopen zondag in Noordwijk tegen SJC. Normaal gesproken zou je zeggen dat deze wedstrijd gewonnen moet worden, maar het is voetbal en dan weet je het maar nooit.

Na een zeer goede reeks, was er dan afgelopen zondag een zeperd toen er met 7-1 verloren werd van SJC. Rkvv Velsen lijkt een ideale tegenstander om weer in vorm te kunnen komen voor dat men volgende week zondag afreisd naar Leidschendam om dan de strijd met medekoploper RKAVV aan te gaan. Maar eerst deze wedstrijd omzetten in een goed resultaat natuurlijk!

Bij Rohda Raalte is er wekelijks meer concurrentie voor de basisplaatsen binnen de selectie. Alleen Burak Basut, Jeroen Jansen, Rokay Haafkens en Julian van Hoogstraten trainden deze week niet met de groep mee en zullen er aanstaande zondag waarschijnlijk niet bij zijn.

Rkvv Velsen heeft een moeilijk seizoen. Laatste competitieoverwinning dateert van 16 oktober, toen men van nr. laatst van de competitie, VKW, met 0-1 won. Afgelopen zondag speelde men een 0-0 thuis tegen de Alphense Boys en kreeg Daniël Man een rode kaart.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 14:00 uur. Er zal worden afgetrapt met de wedstrijdbal die aangeboden is door wedstrijdsponsoren STOUT en BOERTIE OPTIEK. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Brinkman. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Woering en Dhr. Smelt. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven