Nieuws

Aan blijven haken in Leidschendam

Rohda Raalte speelt aanstaande zondag weer een uitwedstrijd. We reizen af naar Leidschendam om daar de strijd aan te gaan met RKAVV, één van de best voetballende ploegen uit de 4e Divisie A. Om bovenin en in de 2e periode mee te blijven doen, moet er gewonnen worden. Ook wil Rohda Raalte zich nog steeds revancheren op de ruime nederlaag van 2 weken geleden. Afgelopen zondag werd er dan wel ruim gewonnen van Rkvv Velsen, maar dat is natuurlijk niet zo’n goede ploeg als dat RKAVV is.

Bij Rohda Raalte is het nog even afwachten of iedereen er bij is. In elk geval is Jullian van Hoogstraten er weer bij, nadat hij 3 weken geleden geblesseerd raakte in de wedstrijd tegen Alcides. Shaquile Woudstra viel afgelopen zondag geblesseerd uit, maar heeft deze week normaal kunnen trainen en dus is de verwachting dat hij er zondag gewoon bij is. Sven Pazie viel toen ziek uit en was deze week nog herstellende, we zullen zien of hij er aanstaande zondag bij is.

RKAVV zit ook even in een wat mindere fase. Men verloor de afgelopen 2 wedstrijden (2-1 van Purmersteijn & 2-0 van de Alphense Boys) en wil ook aan blijven haken. Kortom, het beloofd een mooie voetbalmiddag te worden en hopen dat er ook Rohda Raalte supports af zullen reizen naar Sportpark de Kastelenring te Leidschendam. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Cantineau. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Aboujid en Dhr. Capaci. Aanvang is 14:00 uur!

Voor jou geselecteerd

Naar boven