Nieuws

Aanstaande zaterdagavond: De Grote Sallandse Derby

Aanstaande zaterdagavond staat de Grote Sallandse Derby weer op het programma. We ontvangen op Sportpark Tijenraan vv Heino. Deze wedstrijd staat altijd op zich, wat de stand ook op de ranglijst is. In dit geval kunnen beide ploegen de punten goed gebruiken. Rohda Raalte om aan te blijven haken in de strijd in de top van de ranglijst en Heino om de degradatiestreep onder zich te laten.

In onderlinge duels is dit 12e keer dat beide clubs elkaar ontmoeten. Rohda Raalte won 5 keer, Heino 2 keer. Vier keer kwam er geen winnaar. Vorig seizoen werd er thuis verloren met 0-2. Rohda Raalte heeft dus voor het thuispubliek nog wat goed te maken. In de uitwedstrijd in het begin van het seizoen won Rohda Raalte zeer overtuigend met 0-2 door doelpunten van Kevin Peppels en een schitterende goal van Max Koelen.

Na de winterstop wist Heino 1 keer te winnen. Dat was in de laatste competitiewedstrijd toen men de Alphense Boys op een 4-0 nederlaag trakteerde. Dit waren voor Heino de eerste punten in een thuiswedstrijd. Hier tankte het team van Trainer/Coach Martijn de Vogel zeer veel zelfvertrouwen, maar een paar dagen later werd er van 3e klasser Overwetering kansloos verloren in de beker. Men wil zich dus revancheren op deze kater.

Rohda Raalte wist na de winterstop 2 keer te winnen. Er werd overtuigend gewonnen van laagvliegers Alcides en Velsen, kreeg een zeperd om de oren bij SJC en verloor in de topper tegen RKAVV. Daarna werd er in een oefenwedstrijd knap gelijk gespeeld in Rijssen tegen 3e Divisionist Excelsior’31 (2-2).

Beide ploegen kunnen kiezen uit hun beste spelers. Beide selecties zijn fit. Kortom, het beloofd een spannende derby te kunnen worden. Ondanks dat het vakantie is, hoopt Rohda Raalte dat er veel publiek op deze wedstrijd af zal gaan komen om deze clash tussen beide clubs te gaan bekijken! Er zal om 19:00 uur afgetrapt worden met de wedstrijdbal die aangeboden is door wedstrijdsponsoren ProWork Salland & Salland Makelaardij na het beginsignaal van scheidsrechter Ordelmans. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Leussink en Dhr. Willems. KOMT ALLEN!

Na de wedstrijd zal DJ Tom Schottman een afterparty laten knallen, zodat er altijd een winnaar is!

Kom op de fiets
Mede door andere sportactiviteiten op sportpark Tijenraan is er beperkte parkeergelegenheid en wij vragen de supporters van beide verenigingen dan ook nadrukkelijk om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Parkeren (auto en bus)
Er kan uitsluitend geparkeerd worden op de grote parkeerplaats achter de tribune van Rohda Raalte. (na de rotonde direct rechts). Er zijn verkeersregelaars aanwezig.

Voorverkoop
Net als de voorgaande jaren kunnen kaartjes bij de Smulbaai, (Canadastraat 16, Heino) in de voorverkoop gekocht worden. Dit voorkomt lange wachtrijen bij de entree van Rohda Raalte. De kaartjes kosten € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen en 65+ers.

Kom je uit Raalte dan kan je zaterdagmiddag 25 februari tussen 15:00 uur en 16:00 uur kaartjes in het clubhuis van Rohda Raalte kopen.

Kassa/Entree
De kassa bij Rohda Raalte is om 18:00 uur geopend. Bij de ingang zijn er twee stromen: Één voor leden en voorverkooptickets en één voor mensen die nog geen kaartje hebben. Er kan gepind worden. Wil je contant betalen neem dan zo veel mogelijk gepast geld mee.

Rohda Raalte leden: Neem je ledenpas of partnerpas mee.

Regels:
Natuurlijk hoort er bij een derby een aantal regels en we willen dan ook eenieder vragen om zich hieraan te houden om er weer een mooi Sallands Voetbalfeest van te maken, zodat het een reclame is voor de voetbalsport!

  • Alcoholgebruik langs het veld of buiten het terras is niet toegestaan.
  • Zelf meegebrachte drank is niet toegestaan.
  • Het bestuur houdt zich het recht voor om mensen van het sportpark te verwijderen.
  • Volg de aanwijzingen van de veiligheidsdiensten (gele hesjes) en de omroepster op.
  • De linker (verre) sta-tribune is in principe bedoeld voor de supporters van v.v. Heino.
  • Vuurwerk is verboden!
    • Bij verdenking kan gecontroleerd worden en zaken eventueel ingenomen worden.
  • Sfeeracties kunnen aangemeld worden via de veiligheidscoördinator: 06 29504456.

Kantine
In verband met een sponsor- en vrienden van… evenement is de kantine vanaf 18:15 uur geopend voor publiek. Er zullen buiten verkooppunten ingericht worden. Muntenverkoop vindt plaats op meerdere punten. Betaal consumpties zo veel mogelijk met munten voor een snelle afhandeling.

KOMT ALLEN, wij wensen alle supporters veel sportief kijkplezier.

Namens het bestuur van Rohda Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven