Nieuws

Nieuws ROHDA Raalte 1

Na het fraaie kampioenschap afgelopen seizoen laat ons vlaggenschip zien ook in de 4e Divisie goed mee te kunnen komen. Op dit moment bedraagt de achterstand op de koploper slechts 4 punten en met nog 10 wedstrijden voor de boeg kan er nog van alles gebeuren. Als beleidsgroep ROHDA Raalte 1 hebben wij alle vertrouwen in de technische staf en de spelersgroep. In een eerder stadium hebben wij al gecommuniceerd dat we het contract met onze hoofdtrainer Laurens Knippenborg hebben verlengd. Achter de schermen is de afgelopen maanden hard gewerkt en wij zijn dan ook zeer content met het feit dat wij het komend seizoen met nagenoeg dezelfde groep de ingezette weg kunnen vervolgen.

Ten opzichte van dit seizoen zullen Jeroen Jansen (30), Deniz Sahbaz (32) en Burak Basut (31) het volgende seizoen niet terugkeren in de eerste selectie. Jeroen heeft na het doorlopen van onze jeugdopleiding maar liefst 11 jaar lang deel uitgemaakt van onze hoofdmacht maar een hardnekkige blessure zorgt er nu helaas voor dat hij moet gaat stoppen. Deniz speelt sinds zijn 15e bij ROHDA Raalte en heeft 10 seizoenen onderdeel uitgemaakt van onze eerste selectie (met tussendoor 4 seizoenen bij SVZW, DVS Ermelo en wederom SVZW). Hoewel Deniz stopt als speler blijft hij wel behouden voor ons eerste elftal. Deniz zal komend seizoen de overstap maken naar de rol van assistent-trainer en de UEFA-C cursus gaan volgen. Samen met de huidige assistent Luuk Bruijl zal hij hoofdtrainer Laurens Knippenborg volgend seizoen zo goed als mogelijk gaan ondersteunen. Voor Burak is het huidige seizoen het derde seizoen bij ons (na drie jaren HSC’21 en drie jaren SVZW). Burak, die vorig seizoen een hele belangrijke rol heeft gespeeld in het behalen van het kampioenschap, komt dit seizoen minder aan spelen toe en in goed onderling overleg is besloten dat het voor beide partijen beter is om de zeer prettige samenwerking te beëindigen. Wij danken bovenstaande drie heren voor hun jarenlange verdiensten voor onze mooie club!

Om de vertrekkende spelers op te vangen komen Lucas Junior Wuarbanaran (24) Max Blanke (22) en Lucas van Beek (22) ons het komend seizoen versterken. Linker flankspeler Lucas Junior keert na 1 seizoen elders gespeeld te hebben (Dieze West) weer terug op het oude nest. Met middenvelder Max Blanke (thans Wijhe ’92) komt er nog een andere oude bekende terug bij ROHDA Raalte. Max heeft in de jeugd al kortstondig bij ROHDA Raalte gevoetbald en is inmiddels al meerdere jaren een vaste waarde bij de derdeklasser uit zijn woonplaats Wijhe. Max is toe aan een stap hogerop en hij wil zich graag verder ontwikkelen om te zien waar zijn plafond ligt. Centrale verdediger Lucas van Beek komt over van derde Divisionist Excelsior’31 uit Rijssen. Lucas is woonachtig in Holten en in de JO-17 heeft hij de overstap naar de jeugd van Excelsior’31 gemaakt. Het huidige seizoen is zijn vierde seizoen bij de eerste selectie van de Rijssenaren en dit seizoen heeft hij in 14 van de 23 competitiewedstrijden meegespeeld. Lucas wil zichzelf graag verder ontwikkelen en is toe aan een nieuwe uitdaging. Wij wensen Lucas Junior, Max en Lucas een hele mooie tijd toe in het rood en geel bij ROHDA Raalte.

Beleidsgroep ROHDA Raalte 1

Voor jou geselecteerd

Naar boven