Nieuws

VVON organiseert 20 maart bijscholing bij ROHDA Raalte (Vol)

Bij de Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland kunnen trainers diverse bijscholingen volgen die licentiepunten opleveren en de kwaliteit als voetbaltrainer vergroten. Op maandagavond 20 maart wordt zo’n avond bij ROHDA Raalte georganiseerd. Laurens Knippenborg (Hoofdtrainer 1e elftal), Wim Kieftenbeld (TD Voetbalzaken) en Ralph Mens (Hoofd opleidingen) zullen inhoudelijk invulling geven aan deze bijscholing. Inschrijven is niet meer mogelijk. De bijeenkomst zit vol!

Laurens Knippenborg zal met zijn selectie en staf een training geven met als thema ‘vanuit diverse complexe vormen dynamische oefenstof aan te gaan reiken die gebaseerd zijn op hoge intensiteit met veel beweging en dynamiek in de spelvormen’. Hierbij zal het accent liggen om vanuit de as van het speelveld te kunnen spelen met dieptespel/diepte loopacties vanuit de omschakeling.

Voorafgaand aan de veldtraining zal Wim Kieftenbeld een presentatie geven over de voetbalorganisatie en hoe dit vanaf de jeugd is georganiseerd binnen ROHDA Raalte, en Ralph Mens zal ingaan op het hoe en waarom opstarten van een elftal O23 en inzicht geven hoe binnen ROHDA Raalte wordt omgegaan met talent.

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van de licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van de KNVB trainerslicentie.

Programma/tijdschema (onder voorbehoud van wijzigingen)

17.45–18.25 uur Inloop deelnemers met broodjes, koffie/thee/melk + Inschrijven/aanmelden
18.25–18.30 uur Opening Wim Benders (coördinator VVON-district Oost)
18.30-19.00 uur Wim Kieftenbeld (TD-voetbalzaken) geeft een presentatie over de wijze waarop het opleiden van jeugd plaatsvindt bij ROHDA Raalte en op welke wijze één en ander is georganiseerd
19.00 – 19.45 uur Ralph Mens (Hoofdopleidingen) zal ingaan op de plannen binnen de club om een elftal O23 op te starten. Ook zal hij inzicht geven in de wijze waarop binnen ROHDA Raalte gekeken wordt naar talent
19.45 – 20.00 uur Uitleg veldtraining door Laurens Knippenborg (Hoofdtrainer)
20.00 – 21.30 uur Veldtraining 1e selectie ROHDA Raalte o.l.v. Laurens Knippenborg en zijn staf
21.30 – 21.45 uur Nabespreking/evaluatie veldtraining
21.45 – 22.00 uur Slotwoord en uitreiking certificaten

Meer informatie kunt u vinden op de website van de VVON.

Voor jou geselecteerd

Naar boven