Nieuws

Zondag ontvangen we vv Hoogeveen

Wie herinnert zich nog de wedstrijden eind vorige eeuw tegen Appingedam, Sneek, Drachten, WKE, Emmen? In dat rijtje kunnen we ook rustig vv Hoogeveen zetten. De ‘oude’ garde kan zich deze wedstrijden nog wel herinneren toen er steevast 1500 toeschouwers langs de lijn stonden. Ook bij Rohda Raalte stond het rondom het hele veld vol. Waar zijn die tijden gebleven? Nergens vind je dit nog, alleen bij de derby’s van deze tijd.

Gelukkig zondag weer een wedstrijd waar er meer publiek langs de lijn staat dan in de gemiddelde competitie wedstrijd. Ook wel begrijpelijk natuurlijk. In deze dure tijd een uitwedstrijd in Rotterdam, Den Haag of Naaldwijk meepakken kost natuurlijk aardig wat centjes en ook veel kostbare tijd. De publieke belangstelling is hier in het oosten ook groter dan in het westen des lands. Dat is ons in dit driekwart jaar 4e divisie al wel opgevallen. Kortom we mogen aanstaande zondag meer publiek verwachten dan de andere thuiswedstrijden: Leuk!

We ontvangen koploper vv Hoogeveen, nadat we de vorige thuiswedstrijd ook al de koploper ontvingen. HBS Craeyenhout won op Sportpark Tijenraan met 1-2, maar liet afgelopen zondag de punten afsnoepen door Westlandia, waardoor vv Hoogeveen na de winst op de Alphense Boys (4-1), de nieuwe koploper is. Op de 2e plaats vinden we nu HBS Craeyenhout en SJC Noordwijk op twee punten. Rohda Raalte staat momenteel op een 8e plaats met 9 punten minder dan vv Hoogeveen.

Bij Rohda Raalte is de selectie zo goed als fit en na een goede trainingsweek staan alle neuzen de goede kant op om het Hoogeveen zo moeilijk mogelijk te maken en de drie punten hier in Raalte te houden.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 14:00 uur. Er zal worden afgetrapt met de wedstrijdbal die aangeboden is door wedstrijdsponsoren Klink Nijland en Keukenland Wijhe. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Pijnenburg. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Moed en Dhr. Appel. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven