Nieuws

De grote Rohda Raalte loterij 2023

Zoals wellicht bekend zal er ook dit jaar weer een grote loterij worden gehouden met vele mooie prijzen, mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Met de opbrengst van De Grote Rohda Raalte Loterij 2023 wordt de LED-verlichting rondom de velden 4 en 5 gerealiseerd. Hierdoor bouwen we verder aan een duurzame toekomst van onze club!

Het lotenboekje

Alle spelers is gevraagd om een lotenboekje met 10 loten á 2 euro te verkopen.

Omdat in het verleden gebleken is dat niet iedereen ook benaderd is om loten te kopen, wordt deze mail naar alle personen gestuurd die lid zijn of op enig andere wijze betrokken zijn bij Rohda.

Wil je graag één of meerdere loten kopen dan kan dat door vóór 25 mei 2023 de gegevens in onderstaande link in te vullen.

Inschrijfformulier Rohda Raalte loterij 2023

Eind mei zal er dan voor gezorgd worden dat het verschuldigde bedrag van uw rekening afgeschreven wordt. De bijbehorende lotnummers zullen dan op het rekeningafschrift vermeld worden of via mail toegestuurd worden.

De prijzen

De koper van een lot maakt kans op fantastische prijzen, zoals een Game PC Azerty Gaming Silver XT – AMD Ryzen 5 5600MAG, Lenovo V15 G2 ALC 82KD – Laptop, JPL Speaker Sony SRS-XP500 – X-Series, Delonghi koffiezetapparaat ECAM23.460B en een Bladblazer/ tuinruimer Stihl BG 56. Redenen genoeg om je loten te verkopen aan familie, buurtbewoners, vrienden en kennissen!

Door te klikken op onderstaande link ziet u alle te winnen prijzen.

Prijslijst Grote Rohda Raalte loterij – Rohda Raalte.

Trekking van de winnende lotnummers:

Op dinsdag 13 juni zal de trekking van de winnende lotnummers plaatsvinden.

Alle prijswinnaars zullen in die week gebeld worden om de prijs in ontvangst te nemen.

Met vriendelijke groet,

De Verlotingscommissie

Voor jou geselecteerd

Naar boven