Nieuws

Geweldige bijdrage Salland Zorgverzekeringen!

Aan het einde van ieder kalenderjaar strijden alle zorgverzekeraars in Nederland om de gunst van de klant. Naast goede voorwaarden draait het ook om een zo goed mogelijke basispremie. Bij Salland Zorgverzekeringen uit Deventer is dat de laatste jaren prima voor elkaar wat ertoe heeft geleid dat zij een aantrekkelijke partij zijn voor veel verzekerden. Door daarnaast een collectieve verzekering met de nodige extra voordelen aan te bieden aan alle leden van ROHDA Raalte zijn ook het afgelopen jaar ook weer veel leden overgestapt naar Salland Zorgverzekering.

Naast het lid zelf profiteert ook ROHDA Raalte van het collectief. Iedere nieuwe klant in het collectief leverde de club € 50,- op en iedere klant die verlengde leverde ook nog eens € 10,- op. Nadat alles bij elkaar was opgeteld kwam het eindbedrag over 2022 voor ons als ROHDA Raalte uit op maar liefst € 4.050,-. Een waanzinnig mooie bijdrage! Dank aan ieder lid die hieraan heeft bijgedragen en dank aan Salland Zorgverzekering!

Op onderstaande foto reikt Martijn Abbenhues namens Salland Zorgverzekeringen de bijhorende cheque uit aan Martijn Smit, voorzitter van het Sponsorteam bij ROHDA

Voor jou geselecteerd

Naar boven