Nieuws

Rohda Raalte Voetbalkamp 2023

Beste ouders/verzorgers & potentiële kampdeelnemers,

De Rohda Raalte Kampcommissie is alweer volop bezig met de organisatie van het Rohda Raalte Voetbalkamp 2023.

Het Rohdakamp is bedoeld als afsluiting van het seizoen 2022/2023 voor alle spelende jongens en meisjes van Rohda Raalte van Jeugd Onder 9 t/m Jeugd Onder 13. Het vindt ieder jaar in de zomer plaats in het eerste weekend van de schoolvakantie en dit jaar is dat van zaterdag 22 juli tot en met dinsdag 25 juli 2023.

We trappen op zaterdagochtend af met een spectaculaire opening, waarbij ouders, opa’s/oma’s, vriendjes/vriendinnetjes aanwezig mogen zijn. Vervolgens zwaaien we iedereen uit en kan het voetbalkamp beginnen. Graag zien we ouders op dinsdagochtend terug om samen af te sluiten en de kinderen moe maar voldaan mee te nemen naar huis! Het thema houden we nog even geheim, maar hou de socials in de gaten en wie weet kom jij erachter…
Afbeeldingsresultaat voor logo facebookROHDA Voetbalkamp Afbeeldingsresultaat voor logo instagram@rohdakamp

Kom jij in aanmerking voor het Rohdakamp en wil jij hier graag bij zijn? Kom dan maandag 15 mei tussen 19:30 en 20:00 uur samen met je ouders naar de inschrijf- en filmavond in de Rohda-kantine. De koffie en ranja staat klaar.
Spot jezelf in de aftermovie van Rohdakamp 2022 en/of proef alvast de sfeer voor de komende editie!

Je kunt je inschrijven door de QR-code te scannen en het digitale inschrijfformulier samen met je ouders in te vullen. Jullie kunnen dan gelijk terecht voor eventuele vragen of om al even kort kennis te maken met de kampleiders. Voor vertrouwelijke zaken kun je terecht bij de vertrouwenspersonen Max Hulsebos en Lotte Reinders.

We hebben 100 plekken beschikbaar en ervaring leert dat dit aantal snel bereikt is. Hebben we dit aantal bereikt, dan zullen we werken met een reservelijst.
Hebben we dit aantal nog niet bereikt op 15 mei, dan blijft de inschrijving open en is het mogelijk je digitaal aan te melden. Het inschrijfformulier zal vanaf 16 mei digitaal te vinden zijn op de website van Rohda Raalte. Maar wacht niet af, want vol = vol!

Inschrijf- en filmavond

Wanneer: maandag 15 mei 2023

Tijdstip: tussen 19:30 uur en 20:00 uur (vanaf 19:30 uur zal de kampfilm te zien zijn)

Waar: in de Rohda-kantine

Heb je vooraf al vragen? Stel ze gerust via dit e-mailadres of onderstaande telefoonnummers.

Meer informatie volgt na de inschrijving.

We zien jullie graag op maandag 15 mei 2023!

Met sportieve groet,

Namens alle kampleiders

Joep van den Enk (06-12359757) & Lotte Reinders (06-23507675)

“Wie is er niet groot mee geworden?”

Voor jou geselecteerd

Naar boven