Punt na knotsgek duel in Alphen aan den Rijn

Rohda Raalte heeft een punt overgehouden aan het duel tegen de Alphense Boys. In Alphen aan den Rijn werd het in een voor de neutrale toeschouwer aantrekkelijk duel uiteinde 4-4, waar het ook 5-5 of 6-6 had kunnen zijn.

In de eerste helft was Rohda Raalte niet bij machte om het de Alphense Boys heel er moeilijk te maken. Toch was er direct in de beginfase een kans voor Kevin Peppels, maar hij kon niet niet bij de bal om de score te openen. Daarna was het in die eerste helft de Alphense Boys die het betere van het spel liet zien en kwamen dan ook op voorsprong in de 8e minuut. De gastheren uit Alphen aan den Rijn verdubbelden in de 36e minuut de voorsprong naar 2-0.

In de tweede helft een heel ander Rohda Raalte. Er was in de rust blijkbaar toch wat tegen de mannen verteld en dit kwam tot uiting in die 2e helft. Rohda Raalte veranderde binnen 6 minuten vanaf de 63e minuut de achterstand in een voorsprong via doelpunten van Maurice van Bussel, Julian van Hoogstraten en Wesley Hansler.

Rohda Raalte had de wedstrijd omgedraaid en leek de wedstrijd te gaan winnen. Alphense Boys dacht daar anders over en scoorde 10 minuten voor het einde de 3-3. Rohda Raalte ging door om toch de winnende te maken en dat lukte in de 92e minuut via Damon van Hoften. Uiteindelijk kwamen de Zuidhollanders toch weer langszij door diep in blessuretijd gelukkig de 4-4 te maken.

Volgende week speelt Rohda Raalte een uitwedstrijd in Westerbork tegen hekkensluiter VKW.

Alphense Boys – Rohda Raalte 4-4 (2-0)

’8 1-0 Sami Haouam; ’36 2-0 Sami Haouam; ’64 2-1 Maurice van Bussel; ’67 2-2 Julian van Hoogstraten; ’70 2-3 Wesley Hansler; ’80 3-3 Thierry Anthony; ’92 3-4 Damon van Hoften; ’95 4-4 Romeo Pieters

Scheidsrechter: Dhr. Weghorst

Geel: Coen van Heun, Julian van Hoogstraten & Mart Lugtenberg (Rohda Raalte)

Frans van Oldeniel, Don van Rossum, Maurice van Bussel, Shaquile Woudstra (C), Coen van Heun (’62 Jeroen Jansen), Sven Pazie, Julian van Hoogstraten (’89 Deniz Sahbaz), Max Koelen (’89 Jens Spikker), Mart Lugtenberg (’93 Burak Basut), Damon van Hoften & Kevin Peppels (’62 Wesley Hansler)