Nieuws

Westlandia thuis in het teken van afscheid

Rohda Raalte speelt zondagmiddag 21 mei thuis tegen het Naaldwijkse Westlandia. Het is de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen en voor Rohda Raalte staat er nog op het spel dat men nog wil stijgen op de ranglijst en dus bij winst weer over de ploeg uit het Westland klimt. Tevens is het de laatste thuiswedstrijd voor in alfabetische volgorde Burak Basut (Hij gaat bij het Almelose Luctor et Emergo spelen), Deniz Sahbaz (Komt bij de staf van Rohda Raalte 1) en last but not least Jeroen Jansen.

Jeroen Jansen heeft maar liefst 10 seizoenen in Rohda Raalte 1 gespeeld en wist in die 10 jaar 2x te scoren. Dat was in het seizoen 2018-2019. In competitieverband tegen Stevo en hij scoorde ook één keer in de beker. In dat seizoen werd de bekerfinale gehaald. Ook in datzelfde seizoen werd hij verkozen tot speler van het jaar. Vanwege blessures stopt Jeroen bij Rohda Raalte 1. Jeroen bedankt!

Deniz Sahbaz speelde ook 10 seizoen in Rohda Raalte 1, maar speelde tussendoor 4 seizoenen elders (SVZW & DVS’33). Hij scoorde 58 keer in competitieverband voor de Rood-Gelen. In het seizoen 2014-2015 werd Deniz gekozen door de supporters als Speler van het Jaar. Vanwege blessures en leeftijd heeft Deniz besloten een stapje terug te doen en haakt komend seizoen aan in de staf van Rohda Raalte 1. Deniz bedankt!

Tenslotte Burak Basut. Een bijzonder en humorvol persoon die drie seizoenen bij Rohda Raalte actief is. Met zijn ervaring heeft hij de defensie van ons vlaggenschip verdedigd, maar scoorde in die drie seizoen ook 2x in competitieverband. Burak heeft er straks 16 seizoenen opzitten op diverse niveau’s in het amateurvoetbal. Zijn top lag enkele seizoenen in de 3e Divisie bij HSC’21. Burak bedankt!

Er zal zondagmiddag worden afgetrapt met de wedstrijdbal die aangeboden is door wedstrijdsponsoren Auto Schrijver en Kroese Wevers Accountants en Adviseurs. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Aartsen. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Lubben en Dhr. Smelt. Na de wedstrijd is er een optreden van Feestzanger Patrick van Eijk. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven