Nieuws

Casper van der Veen vervangt Lars van Schooten in de eerste selectie

Niets is zo veranderlijk als voetbal. Waar wij dachten de eerste selectie compleet te hebben daar ontvingen wij afgelopen maandag het bericht dat routinier Lars van Schooten door fysieke ongemakken per direct stopt met prestatievoetbal. Na een heftige kruisbandblessure en een wereldreis was alles gericht op een terugkeer van de centrale middenvelder maar helaas voor beide partijen gaat het daar niet van komen. Lars heeft heel veel voor ons eerste elftal betekend en wij danken hem hartelijk voor alle mooie jaren.

Nadat Lars bekend maakte te gaan stoppen kwam er een plek vrij in de eerste selectie en wij zijn heel blij te kunnen melden dat de net 21-jarige Casper van der Veen ons het komend seizoen zal gaan versterken. De linksbenige centrale middenvelder is de afgelopen jaren meerdere malen bekeken en ondanks zijn jonge leeftijd is hij al een bepalende speler van eersteklasser vv Hulzense Boys. Hij is sterk aan de bal, heeft focus op een voorwaartse voortzetting en heeft een heel goed schot. In de competitie en bekerwedstrijden was hij het afgelopen jaar goed voor 8 doelpunten. Casper wil graag onderzoeken waar zijn plafond ligt als voetballer en wil de geboden kans dan ook met beide handen aangrijpen ondanks dat hij de club waar hij groot is geworden met pijn in het hart daarvoor moet gaan verlaten.

Casper, wij wensen jou heel veel succes en plezier bij Rohda Raalte! 

Lars, wij hopen je uiteraard nog vaak te mogen begroeten op ons mooie sportpark en wij gaan aan het begin van het nieuwe seizoen graag op gepaste afscheid nemen van jou!

Voor jou geselecteerd

Naar boven