Nieuws

Voorbeschouwing: Rohda Raalte 1 – AZSV zaterdag 11 november 2023

Aanstaande zaterdag belooft het een boeiende strijd te worden op Sportpark Tijenraan, waar Rohda Raalte zich klaarmaakt voor een cruciale thuiswedstrijd tegen AZSV uit Aalten. Met Rohda momenteel op de 4e plek in de ranglijst en AZSV op slechts drie punten afstand op de 6e plaats, staat er veel op het spel in deze ontmoeting.

In vorm
Rohda Raalte heeft de laatste weken een indrukwekkende vorm laten zien, met een ongeslagen reeks van vier wedstrijden. Echter, de laatste wedstrijd resulteerde in een gelijkspel wat betekent dat de ploeg deze week opnieuw op zoek is naar de zo gewenste overwinning. Het thuispubliek hoopt ongetwijfeld op een krachtig optreden van hun team om de positieve reeks voort te zetten.

AZSV
AZSV daarentegen bevindt zich op korte afstand van Rohda Raalte in het klassement en is gemotiveerd om punten in te lopen. Als een jagende ploeg streven ze naar een overwinning om de druk op de bovenste posities te handhaven en mogelijk zelfs op te schuiven in de ranglijst. Voor AZSV is deze wedstrijd dan ook van groot belang in de strijd om de (sub)top in de 4e Divisie.

Zespuntenwedstrijd
Met de belangen zo groot en het verschil op de ranglijst minimaal, kan deze confrontatie zonder twijfel beschouwd worden als een heuse ‘zespuntenwedstrijd’. Bij een overwinning kan Rohda Raalte het gat met AZSV vergroten naar zes punten en daarnaast aansluiting behouden bij de top 3. Aan de andere kant gaat AZSV er alles aan doen om dit te voorkomen en de afstand te verkleinen.

Tot zaterdag!
Het publiek kan zich dus voorbereiden op een intense en gepassioneerde wedstrijd, waarbij beide teams tot het uiterste zullen gaan om de overwinning te behalen. De thuisploeg vertrouwt op de recente vorm, terwijl de bezoekers vastberaden zijn om de punten mee naar Aalten te nemen. We zien jullie graag zaterdagavond 18.00 uur bij de aftrap en streven samen met jullie support naar een overwinning!

(Casper van der Veen)

Voor jou geselecteerd

Naar boven