Nieuws

Maak kennis met onze clubfotografen

Eindelijk staan ze zelf een keer in de spotlights: de mannen die zoveel mooie momenten op ons sportpark weten vast te leggen. Bijna iedereen heeft ze wel eens voorbij zien komen, druk in de weer met hun camera. Hoogste tijd om ze aan jullie voor te stellen!   

Luck Haerlman

‘Ik ben één van de twee fotografen bij Rohda Raalte. Met Lamberth erbij, sinds vorig jaar, hebben we een goeie basis. Zo’n vijf jaar geleden ben ik begonnen met foto’s maken bij Rohda Raalte, toen mijn zoon Tijn zich had aangemeld bij  JO-8. Sportfotografie bleek mooi aan te sluiten bij mijn passie! Tot ziens langs de lijn, enne…… vergeet niet te lachen als je ons ziet! 😉’

Neem rustig een keer een kijkje op Lucks website: https://lhfotografie.nl/

Lamberth Anindjola

‘In 2013 ben ik gestart met hardlopen, dit werd al snel een van mijn grootste hobby’s. In 2019 kreeg ik een knieblessure, waarna ik helaas het advies kreeg om te stoppen met hardlopen. Ik ben toen op zoek gegaan naar een manier om toch met sport verbonden te blijven. En dat is gelukt! Na meerdere cursussen, het aanschaffen van camera’s en lenzen ben ik gestart met het fotograferen op sportevenementen. Na enige tijd ben ik door Luck gevraagd als vrijwillig clubfotograaf bij Rohda Raalte en dat doe ik met veel plezier.’

Ook Lamberth vindt het leuk als je zijn website een bezoekje brengt: https://www.lamberthfotografie.nl/

Wat fotograferen Luck en Lamberth zoal bij Rohda Raalte?
Nou, heel veel! In principe kunnen en willen ze alles vastleggen wat er op en rondom ons sportpark gebeurt, op voorwaarde dat er een link is met Rohda Raalte. En ze moeten natuurlijk tijd hebben.

Wil je gebruikmaken van een fotograaf?
Meld dit dan bij Jet Tusveld (bestuurslid communicatie), via communicatie@rohdaraalte.nl. De fotografen zijn uitsluitend via communicatie ‘te boeken’. Je kunt ook bellen of appen met 06 – 22 86 22 02.

Voor jou geselecteerd

Naar boven