Nieuws

Rohda Raalte maakt zich op voor kwartfinale districtsbeker KNVB op do. 28 maart

De winst op Be Quick 1887 afgelopen zondag was  voor Rohda Raalte de achtste overwinning op rij (twee bekerwedstrijden en zes competitiewedstrijden). Aan de positieve flow kan het donderdag dus niet liggen, als de mannen van Knippenborg de Rijssense club en competitiegenoot Excelsior’31 treffen voor de kwartfinale van de KNVB-districtsbekerronde.

De winnaar van deze wedstrijd plaatst zich voor de landelijke TOTO KNVB-beker 24-25. Het wordt op allerlei manieren een bijzondere wedstrijd. Raalte-Rijssen: een echte streekderby. De nummer 3 tegen de nummer 1 van de 4e divisie D. De ploeg van topscorer Ten Den met 19 doelpunten tegen de ploeg met Hemmink, die hem op de voet volgt met 18 doelpunten. En dan ook nog eens Jos van der Veen’s nieuwe club tegen zijn huidige.

Excelsior’31 beleeft een geweldig seizoen, met 56 punten uit 23 wedstrijden. Maar Rohda Raalte gaat ook als een trein, met maar zes punten minder uit evenveel wedstrijden. De ploegen spelen in het Pinksterweekend de op een na laatste competitiewedstrijd tegen elkaar. En a.s. donderdag treffen ze elkaar dus ook voor de districtsbeker. Dit wordt hoe dan ook een spektakel, waarbij Rohda Raalte jullie steun natuurlijk heel goed kan gebruiken!

We hopen op een goedgevuld Sportpark Tijenraan, met de kenmerkende goede Rohda Raalte-sfeer. Dus: kom massaal onze mannen aanmoedigen, op donderdag 28 maart 20 uur! Heel graag tot dan!

Voor jou geselecteerd

Naar boven