Nieuws

Voorbeschouwing Rohda Raalte vs. VV Scherpenzeel

Zaterdag 4 mei staat de kraker tegen Scherpenzeel op het programma. Na de blamage tegen AZSV moet Rohda Raalte zich gaan revancheren en is dan ook extra gemotiveerd. Tegen concurrent Scherpenzeel op de 2e plek, is dit de ultieme kans. De mannen van Laurens Knippenborg gaan zaterdag op jacht naar drie mooie en belangrijke punten.

Na een weekend rust gaat Rohda Raalte weer voor een overwinning. Dit keer tegen de mannen uit Scherpenzeel, de ploeg die met één punt boven Rohda op de 2e plek staat. Deze wedstrijd is dus voor beide ploegen ontzettend belangrijk, het wordt een strijd om de 2e plek. Zowel Rohda als Scherpenzeel verloren hun laatste wedstrijd, dus moeten beide clubs hun vorm weer terug zien te pakken.

In de uitwedstrijd op 18 november won Scherpenzeel met 4-2 van Rohda. Na een goed begin aan de kant van Rohda, dat resulteerde in een 0-1 voorsprong, vergat Rohda deze voorsprong mee te nemen met de rust. Vlak voor het rustsignaal maakte Scherpenzeel namelijk nog de 1-1. Na rust zette Scherpenzeel een tandje bij en werden er snel drie doelpunten bij gescoord. Rohda wist nog een goal te maken, maar dat was te weinig om nog in aanmerking te komen voor een punt. Rohda moet zaterdag dus beter voor de dag komen om Scherpenzeel te verslaan.

Het belooft een mooie pot te worden, waarbij beide teams gebrand zijn op de overwinning. We hopen op jullie steun aankomende zaterdag, want we zijn die hard nodig! Op naar de strijd voor de belangrijke drie punten!

Tim Maatman

Voor jou geselecteerd

Naar boven